Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit oxidaci?

Od: michal* odpovědí: 5 změna:

Na notebooku mi přestala fungovat mechanika takže chci reklamovat. Jenže díky mojí vině nejde fan(polil sem omylem nb vodou, a ta voda tatekla pouze na fan>nejde) a jsou na něm viditelné stopy.. Bojím se že by mi kvůli tomu nb nevyreklamovali takže bych to chtěl nějak "umejt" :D Zkoušel jsem to otřít technickým lihem a to moc nepomohlo(je to takoví "bílá špína"..Jinak ta mechanika nefunguje už cca 2 týdny..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

1x

ja oxidaci u elektroniky cistim ironem jak je na okna, namocim spejli s vatou a cistim

michal*
hodnocení

Pardon za chyby, asi sem si to měl po sobě přečíst :)

hanher*

A co pečetě?

michal*
14.09.10 22:03
hodnocení

Prosím?

No jestli tam nejsou plomby, nebo přelepky, že do toho nikdo nelezl? Ale, na to si dneska moc výrobců nehraje tak předpokládám, že ne. Pokud jsou tam bílé fleky a nejdou umýt, tak bych to zkusil zase vodou - jemně navlhčený hadřík, připadně kapka saponátu a připadně potom zase líh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]