Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěl bych propojit svou LCD s HIFI věží tak,aby mi zvuk šel namísto z TV reproduktorů z beden od HIFINY.
LCD má vzadu snad milion chinčů,scartů,hdmi a bůhví ještě čeho,ale vše jsou to pouze vstupy.Už jsem vyzkoušel všechno,
ale bez úspěchu.Lze to tak vůbec propojit?
Dík za odpověď
Copak LCD nemá výstup na sluchátka? Naprosto jednoduše přivedu zvuk ze sluchátkového výstupu na IN-LINE vstup hi-fi.
Toto propojení ale nerespektuje požadovanou impedanci mezi výstupem a vstupem.Většinou se to projeví zkreslením při větším zesílení.Televizor je určen jako koncový spotřebič signálů obrazu i zvuku.Signál pro věž je určitě možné získat už v DVD přehrávači.Z televizoru,jak už tu někdo uvedl,jen přes skart,kde je ještě sveden z MF zesilovače.
JABRAKA
Nevíte náhodou jestli existuje takováhle spojka ale na konci 2 konektory na klasický repráky z dřívějších dob?.?.? Bohužel sem na netu žádnej obrázek klasickýho konektoru nenašel. Byly v každým gramofonu.
Robe, to je ten konektor.
Já bych ale chtěl aby to mělo zástrčku jack a z něj 2 zásuvky na tu zastrčku z vašeho obrázku na 2 repráky. Šel by vůbec takhle napojit zvuk z kompu do velkejch repráků?.?.? Bez zesilovače?.?.?
bez zesilovače to nepůjde, šlo by to přes hifárnu, starý gramec ..., ale ten zesák tam prostě musí být
nebo koupit např
Chtěl bych se zeptat, možná trochu naivně,- jabraka-raadek-, odkud povedete audio signál, dejme tomu taky do HiFi veže s PC? Když je, jak říkáte sluchátkový výstup, Jack 3,5 zkreslený. Odkud jej vedete z PC, třeba i do méně kvalitních bedýnek k PC?
použije se line-out, pokud jej zvukovka má, ale ze sluchátek nebývá problém ze zkreslením. Tento výstup se běžně používá do bedýnek. Lepší je se přesvědčit sám, než teoretizovat.
Samozřejmě, že mám tak audio zapojené ,ale -raadek- o pár řádku výše píše, že on by to tak nikdy nezapojil, i když tam je to sluch. výstupu z televize.
Jo u televize to bývá problém, já bych si repráky do sluchátkového výstupu u televize taky nezapojil, ale zvukovky na PC bývají v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.