Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální televize

Od: jirkamatousek® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den.Můj poskytovatel zařadil nové programy kinocs dokucs a muzikacs.Neznáte je někdo vůbec nevím co tam vysílají protože nemohu nikde sehnat program.Děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

všechny programy na kinocs.cz/...

hodnocení

Mockrát děkuji *palec*

jirbar*
hodnocení

0x

Nějaký zmatený dotaz. Kabelové vysílání možná. Ovšem pozemní mi není známo, že by tyto programy byly v Multiplexu. Nebo satelit. V každém případě jsou to placené programy. Nebo snad to je příjem ze satelitu a případná konverze do analogu. To se taky dělá, ale pro uživatele to již není digitální vysílání.

hodnocení

Na to jsem se neptal*zed*

jirbar*

To taky vím. Jenže když se ptáš na nesmysly tak odpověď, že program dokucs a muzikacs neseženeš nikde. Možná, kdyby to mělo být Doku CS a Retro Music tak ano.

doplněno 08.09.10 14:46:

Totéž kinocs

ar*
hodnocení

0x

Kino CS a Doku CS vysílané programy nejdete na http://tv.sms.cz/

doplněno 08.09.10 12:28:

Je potřeba se zaregistrovat a pak si vyberete stanice , které chcete aby se jejich TV program zobrazoval.

pohlreichj
hodnocení

0x

Dobrý den.Kino cs jsou starší české filmy,dokument jsou většinou válečné pořady a muzika(retro) je starší hudební klipy,většinou české.Na program těchto stanic zkus Parabola.cz.

S pozdravem Pepa

pohlreichj
hodnocení

0x

Ještě maličkost,jedná se o satelitní vysílání,takže na dálkovém ovladači zmačkni GUIDE a tam máš program.

hodnocení

Jen jsem se ptal co tam je protože zatím uvažuji že si je přidám.Mimochodem ten 3.program se opravdu jmenuje Muzika cs žádné Retro Music.

doplněno 09.09.10 08:55:

tetanet.cz/...

Digitální televize
hodnocení

a další

doplněno 09.09.10 08:48:

Je možné že by si udělali svůj název ale to nepředpokládám.

tetanet.cz/...

Digitální televize #2
hodnocení

no a do třetice

tetanet.cz/...

Digitální televize #3
jirbar*

Vo tom to je. Nebyl jsi ani schopen (i po otázce) napsat a jaký příjem se má jednat. Multiplex, satelit (a prowider) či kabelovka. Třeba na kabelovce může být i "místní" vysílání.

hodnocení

se stejným logem jako předešlé 2? to asi ne co?

jirbar*

Těžko se někomu odpovídá, když jeden o VOZE a druhý o KOZE.

hodnocení

ale prd teď jsem reagoval na ty programy když mají stejné logo tak snad nebude stanice music cs jen místní vysílání nebo je to možné?

doplněno 09.09.10 16:50:

pardon muzika cs já jsem už z těch tel.stanic zblblej

jirbar*

Ty už seš zblblej ze všeho. Reaguješ na něco jiného a svůj "příspěvek" přilepíš k mému příspěvku. Píšeš že "tvůj poskytovatel" a na otázky jaký, stejně neodpovíš.

Takže já Ti odpovím přesně v Tvém duchu a není to žádný šprým.

Obrať se na moji sousedku a ta Ti to přesně odpoví.

Docela by mne zajímalo zda Ti ta rada pomohla.

hodnocení

A K ČEMU JSOU TY ODKAZY U LOG TEL.CO JSEM TAM VLOŽIL ASI PRO SOUSEDKU COOOOOOOOOOOOOO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]