Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Můj poskytovatel zařadil nové programy kinocs dokucs a muzikacs.Neznáte je někdo vůbec nevím co tam vysílají protože nemohu nikde sehnat program.Děkuji
Nějaký zmatený dotaz. Kabelové vysílání možná. Ovšem pozemní mi není známo, že by tyto programy byly v Multiplexu. Nebo satelit. V každém případě jsou to placené programy. Nebo snad to je příjem ze satelitu a případná konverze do analogu. To se taky dělá, ale pro uživatele to již není digitální vysílání.
Kino CS a Doku CS vysílané programy nejdete na http://tv.sms.cz/
doplněno 08.09.10 12:28:Je potřeba se zaregistrovat a pak si vyberete stanice , které chcete aby se jejich TV program zobrazoval.
Dobrý den.Kino cs jsou starší české filmy,dokument jsou většinou válečné pořady a muzika(retro) je starší hudební klipy,většinou české.Na program těchto stanic zkus Parabola.cz.
S pozdravem Pepa
Ještě maličkost,jedná se o satelitní vysílání,takže na dálkovém ovladači zmačkni GUIDE a tam máš program.
Jen jsem se ptal co tam je protože zatím uvažuji že si je přidám.Mimochodem ten 3.program se opravdu jmenuje Muzika cs žádné Retro Music.
doplněno 09.09.10 08:55:a další
doplněno 09.09.10 08:48:Je možné že by si udělali svůj název ale to nepředpokládám.
doplněno 09.09.10 08:55:Vo tom to je. Nebyl jsi ani schopen (i po otázce) napsat a jaký příjem se má jednat. Multiplex, satelit (a prowider) či kabelovka. Třeba na kabelovce může být i "místní" vysílání.
ale prd teď jsem reagoval na ty programy když mají stejné logo tak snad nebude stanice music cs jen místní vysílání nebo je to možné?
doplněno 09.09.10 16:50:pardon muzika cs já jsem už z těch tel.stanic zblblej
Ty už seš zblblej ze všeho. Reaguješ na něco jiného a svůj "příspěvek" přilepíš k mému příspěvku. Píšeš že "tvůj poskytovatel" a na otázky jaký, stejně neodpovíš.
Takže já Ti odpovím přesně v Tvém duchu a není to žádný šprým.
Obrať se na moji sousedku a ta Ti to přesně odpoví.
Docela by mne zajímalo zda Ti ta rada pomohla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.