Nejste přihlášen/a.
Zdar lidi, chci se zeptat, mám Nokii 5800 XpressMusic a ten internet stojí za nic - malý displej a rozlišení a je to velmi pomalý. Používam službu Internet v mobilu za 40 kč na týden a potřeboval bych říct, jaký je nejlepší telefon na ten internet - rychlé připojení, velký displej a rozlišení, aspoň rychlejší než tento telefon. Cena není podstatná...
K té rychlosti připojení.
Záleží kde se právě nacházíš.Pokud jsi v nějakém krajském městě a připojuješ se přes rychlé 3G,tak to je něco jiného,než když se připojuješ z nějakého ,,Zapadákova" přes GPRS...
Jestli ti to pomůže,já uvažuji o Nokii N86 8MP
A je také potřeba si uvědomit,že mobil není PC a tudíš se mu v nejbližší budoucnosti rychlostí internetu zatím nevyrovná.
Ja z osobni zkusenosti doporucim iphona, je pravda ze se jeste obcas najde neco co na nem nejede korektne, tedy flash..98% jsou to reklamy tak co..jinak trochu otevrenejsi a praktictejsi je samsung galaxy S ktery dokaze jakttakz konkurovat ajfounu nicmene pohodlnost surfovani na samsungu je srovatelna s 2 roky starym iphonem..
A jak psano bylo vyse,...zalezi jake pokryti na jakem uzemi operator nabizi..
Staci 3GS novy iphone4 nabidne lepsi displej, vice ramky jinak se to vuco 3GS cene ard neoplati..samozrejme pokud je v kapse 18 litrů doporucim 4ku, je tam delsi vydrz baterky...kvalitnejsi foto..
Jelikož se v tom nevyznám, nemůžete mi říct, co má rychlejší ten net a co jste myslel tím lepším displejem. Že třeba emailovou poštu z internetu na něm uvidím kvalitnějš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.