Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký set top box?

Od: stracena* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, potřebuju poradit, jaký set top box koupit, potřebuji připojit i videorekordér s DVD přehrávačem. Stracena

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Po zkušenostech mohu doporučit buď jednotunerový OPTEX ORT 8841 a nebo dvoutunerový Optex ORT 8942-2T. U obou je výborný výkon za nízkou cenu.

doplněno 02.09.10 14:29:

Můžete na ně mrknout třeba tady a pak projet net , třeba jsou někde levněji.

videotech.cz/...

videotech.cz/...

doplněno 03.09.10 01:46:

Jo a ještě tento videotech.cz/...

rob*
hodnocení

0x

pokud budete chtít sledovat jiný kanál na TV a jiný současně nahrávat, musíte si koupi dvoutunerový STB

V některých prodejnách nabízí možnost zapůjčení kvůli vyzkoušení, zda je dané místo pokryto digisignálem

hodnocení

0x
Tak DVD přehrávač nemá se set top boxem až tak společnýho. To je kabel z DVD přímo do televize. A hodně, ale opravdu hodně bych si rozmyslel potřebnost videa. Nebylo by lepší a praktičtější poslat video na zasloužený odpočinek do křemíkového nebe a koupit si set top box s dvěmi tunery a nahráváním na pevný disk? Nejen že se vejde na pevný disk hodně věcí, ale je to i podstatně pohodlnější. Nastavím STB a víc mě nezajímá. Pokud bych chtel nahrávat na video tak ho ještě musim taky štělovat. A kvalita nahrávání na pevný disk je proti videu o několik koňských délek lepší.
raadek*
Jestli opravdu chcete jednoduchý a kvalitní přijímač bez nahrávání, tak vám doporučím Philips. Prostě jeden scart strčíte do videa a jeden do televize. Scart stb je průchozí, takže můžete na video nahrávat nebo video sledovat přes stb. Pokuď budete častěji nahrávat a současně budete chtít sledovat jiný program, tak samozřejmě dvoutunerový pvr stb. R.
stracena*
hodnocení

Já mám ale video společně s DVD přehrávačem, myslím značka Sony. Stracena

raadek*
To nemá na provoz žádný vliv. Vše bude fungovat jak má. R.
stracena*
hodnocení

No já tomu moc nerozumím, teď máme set top box od UPC, ten obyčejnej a přehrávat DVD a kazety jde, ale nejde nahrávat na video. Stracena

rob*

pokud budete chtít nahrávat na video musíte tam přivést signál, nejlépe kabalem scart, to ovšem za předpokladu, že STB má 2 výstupy scart, pokud ne, dá se to vyřešit scart rozbočkou, ale stejně budete nahrávat stejný program na který se díváte...

michal958*
hodnocení

0x

koupite si sep top box scart z dvd zastrcite do sep top boxu do konektoru pro dvd a druhy scart take do boxu a ten końec do tv tak to mam ja u tv nebo si kupte televizi se zabudovaným dvb, a dvd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]