Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší televizor LED

Od: jaja28* odpovědí: 4 změna:

V jednom z posledních čísel časopisu TEST byly testovány televizory LCD, plazmy a LED. Bohužel v článku na internetových stránkách časopisu TEST dtest.cz/... jsou uvedeny jednotlivé typy televizorů, ale bez hodnocení. Toto je přístupné pouze předplatitelům časopisu TEST. Není někdo z vás odběratelem tohoto časopisu a pokud ano, byl by tak laskav a napsal, který z testovaných televizorů byl hodnocen na předních místech? V brzké době mě čeká koupě nového televizoru a tak bych s touto získanou informací měla snadnější rozhodování. Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tem testům bych nedaval zas tak velkou vahu, nejednou vyhral ten kdo kdesi nekde zaplatil(overeno) ale myslim ze na poradne je jeden predplatitel tak se mohl trochu trhnout :)

zikjasa*
hodnocení

0x

no to jsem zvědav jak se ukáže tady např:zn.Philips řady LED?

mara485
hodnocení

0x

četl jsem jejich minulý test kdy testovali přes 100 telvizí a byl to jeden obrovskej blábol

turion
hodnocení

0x

Já bych volil Samsung, mám LCD a spokojenost.

samsung-led.info/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]