Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde seženu redukci?

Od: anonym3 odpovědí: 7 změna:

Prosím nemúžu nikde najít ( v žádném e-shopu) redukci z USB 30 pinů samici ( jako je na iPod) na microUSB nebo 3,5 jack. Neviděli jste ji někde?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Vám jde o to, aby jste mohl IPod připojit např. k hifi věži?

anonym3
hodnocení

ne, mám kabel k iPodu a potřebuju na něj napojit nokii 5530XM

hanher*

Ze zatím mnou nalezeného příslušenství by to šlo, ale krkolomě. . .

Nejdřív si pořídit toto:

dtpobchod.cz/...

poté toto:

aukro.cz/...

a nakonec toto:

mironet.cz/...

Věřím ale, že to, co sháníte, někde budou prodávat, ale já jsem o to zatím ani nezavadil. . .

anonym3
hodnocení

A šlo by jsi koupit koncovku usb30pin samici a miniUSB samce a doma si je propojit kablíkem?

hanher*
"koncovku usb30pin samici" pokud myslíte koncovku do iPhonu, která bude mít na konci USB samici, tak to asi ne.
anonym3
hodnocení

Ne, myslím prostě koncovku do iPodu nebo iPhonu, a pak bych si koupil kablík, a miniUSB koncovku a sletoval nebo něco podobného. Šlo by to?

hanher*

Všechno jde, když se chce. . .

Bude to ale pakárna- proto se obracím k názoru, že obětovat pár kaček za hotové příslušenství bude lepší, než se s tím nervovat. . .

Ještě jsem našel toto:

lan-shop.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]