Nejste přihlášen/a.
Pročetl jsem si zde všechny témata podobného druhu, ale nějak se nemohu dopátrat odpovědi.
Otázka: Kdy mohu požadovat vrácení peněz, kvůli reklamacím? Mám dvě stejné reklamace (chyba displeje) a teď půjdu po třetí, ale s jinou závadou (hned s dvojitou, webkamera a bluetooth).
pochopil jsem správně že musím mít buď tři rozdílné reklamace, nebo 3 stejné abych měl nárok na vrácení peněz?
Děkuji za odpovědi.
Musi se projevit 3x stejna zavada a pak zalezi na prodejci..nema nikde zakonem dane ze musi vratit prachy, treba dostanete do do ruky nowej stejnej kousek...
Tím si nejsem tak jist... Myslím, že rozhodující bude vyjádření servisního střediska a řekl bych, že by nemuselo jít o 3x stejnou závadu. Navíc by mělo býti na zákazníkovi, bude-li chtít stejné, jiné zboží nebo vrátit peníze. Takhle jsem to měl já po reklamaci DVD přehrávače.
Ale možná je to individuální případ od případu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.