Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizor s přijímačem DBVT a DBVS

Od: ladik1* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Chci se zeptat, zda jsou již na našem trhu televizory s těmito oběma tunery v cenové hladině okolo 8 -10 000 Kč?

Děkuji z aodpvěď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

to jsi myslím z hodně levného kraje, když ale přihodíš 2-3 tisíce tak třeba Samsung LE32C570

Páni, ani se mi nechce věřit že vyrábí nějakou TV která má DVB-T, DVB-C a ještě k tomu DVB-S/S2. Ještě k tomu za tuhle cenu.*palec* Zaráží mě ty cenový rozdíly. Někde 12 799 někde 18 000?.?.?

raadek*
Třeba je ta levná nějaký šedý dovoz. Kolega v práci ji musel dát do servisu, protože satelit byl velmi málo citlivý a pak už nechytil nic. Jinak obraz je prý super a je vyrobená v Maďarsku. R.

hodnocení

1x

Na co v té televizi slouží Ethernet (LAN) konektor?.?.? Popřípadě jak to funguje?.?.?

jofa*

Tak kvalita takového přijmu signálu by mne taky zajímala. Zejména DVB-S2/ příjem HD programů, když velmi kvalitní satelitní přijímač stojí téměř jako televize. Ale dejme tomu, třeba to je dobrý. Taky lze -li ovládat natáčecí motory paraboly.

doplněno 21.09.10 10:02:

Přestože v HD programů moc není, je to u větších úhlopříček TV, 42´´a větší, téměř nutnost. Na klasiku 720/576 řádků, se nedá na těchto rozměrech dívat. Pokud to jde , tak pořídit příjem HD.

posmen

Televize se propojí s počítačem pomocí kabelu a můžou se přehrávat média uložená v počítači, případně lepší modely se umí připojit k internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]