Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chci se zeptat, zda jsou již na našem trhu televizory s těmito oběma tunery v cenové hladině okolo 8 -10 000 Kč?
Děkuji z aodpvěď.
Páni, ani se mi nechce věřit že vyrábí nějakou TV která má DVB-T, DVB-C a ještě k tomu DVB-S/S2. Ještě k tomu za tuhle cenu. Zaráží mě ty cenový rozdíly. Někde 12 799 někde 18 000?.?.?
Tak kvalita takového přijmu signálu by mne taky zajímala. Zejména DVB-S2/ příjem HD programů, když velmi kvalitní satelitní přijímač stojí téměř jako televize. Ale dejme tomu, třeba to je dobrý. Taky lze -li ovládat natáčecí motory paraboly.
doplněno 21.09.10 10:02:Přestože v HD programů moc není, je to u větších úhlopříček TV, 42´´a větší, téměř nutnost. Na klasiku 720/576 řádků, se nedá na těchto rozměrech dívat. Pokud to jde , tak pořídit příjem HD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.