Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem od syna soubor AVI z videokamery Sony. Videoinspektor mi hlásí, že je použit kodek Sony Digital Video - označený DVSD, který nemám. Nemohu se však dohledat www stránek, kde by se tento kodek dal stáhnout. Pomůže mi někdo a dá mi link na stažení tohoto kodeku? Děkuji předem.
Tak kodek jsem stáhnul, byl v zipu. Po rozbalení jsem obdržel 2 soubory : jednu knihovnu . dll a druhý soubor s příponou .inf - instalační informace, které jsou ale psány ve formě programu. Tak co s tím? Kodek nainstalován není.
doplněno 30.08.10 16:03:Omlouvám se, už jsem si to přečetl, kodek jsem nainstaloval, ale soubor .avi nejde stále otevřít, nabízí mi to stále nějakou konverzi WawePad Master´s Edition - jde asi o zvukovou stopu. Nevím si s tím rady.
doplněno 30.08.10 17:18:Tak jsem to nakonec přehrál Windows Media Playerem, takže úspěch - díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.