Potřebuji poradit čim na této tv srovnám obraz(je trochu na křivo při 16.9 je to vidět) vím že se musí sundat ten kryt a něčim potočit ale nevim čím a návod sem nikde nenašel.
no..potoč cím to jde..jen se obávám ,že v této TV už není moc točítek
libortv
já když potřebuju něco srovnat tak to dělám kladivem a nebo klackem. Zkus zavolat do nějakého značkového servisu Thomson určitě ti tam rádi poradí.
xxx*
No kdyz si troufne na telku a nic o tom nevi, jestli si dotycnej bude tez sam kuchat treba slepy strevo, protoze to vyjde na stejno Byva jeden pokus pak uz to nikdo nemusi dat do hromady...
dragonis
jak mi nikdo radil ať se zeptám v servisu tak mi to tam neřekli a dávat 500kč že mi tam potočí o čtvrt závitu jednim šroubkem mi příde dost.No mrknu na to,ale myslim že tam asi bude jediná věc natodle(možná i označená) a asi i dobře přístupná.
nyke
Ty doby ,kdy se v televizích něčím točilo už jsou dávno minulostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.