Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesilovač tesla azk 201

Od: oktobusxx odpovědí: 14 změna:

dobrý den chtel by jsem poradit jestli by šlo na zesilovači tesla azk 201 předelat výstupy z duvodu že na ty stare nemám připojení chci tam zapojit bedny a nemohu nevím jak jinak dekuji :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud se nemýlím,je to zesilovač pro 100voltový rozvod!To znamená že by jsi tam musel ještě dát trafa!

doplněno 29.08.10 10:46:

Proto ty jiný koncovky...

pravdomluvny*

Výborně dexx, máš bod! To mě v první chvíli nenapadlo... Tazeteli by mohla pomoci tazo diskuse:

elektroworld.info/...

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Jestli jde pouze o to, že máš jiný konektor v zesilovači a jiný na bednách, bylo by určitě jednodušší vyměnit ty na bednách. Popiš podrobněji svůj problém, případně sem hoď foto.

doplněno 29.08.10 10:16:

Případně by šlo vyrobit redukce, pak bys nemusel zasahovat ani do zesiku, ani do beden.

jabraka*
hodnocení

2x

Pokud chceš připojit jiný kabel k výstupu na tyto konektory,prostě ustřihneš koncovky a připojíš tyto(podle obrázku).Musíš dát pozor na polaritu,na stejný pin dát stejný drát.Většinou jsou barevně odlišeny.

JABRAKA

Zesilovač tesla azk 201

mkat*
hodnocení

1x

Oktubusxx ani sa nesnaz tie repraky pripojit na ten zosilovac lebo ti v momente odidu.A tym padom ani nerozmyslaj o zapojeni s pocitacom ci s cim to chces pripojit.Asi najlesie riesenie by bolo z niekym ho vymenit,alebo predat a kupit iny.

oktobusxx
hodnocení

pravě problem je v tom že ja mám na bednách koncovky co jsou na obrázku a na zesaku jsou asi starší jinačí .ke koncovkam co mám na bednách mám výstupy a ty by jsem chtel dat na zesak .ješte jedna věc šel by zesak propojit s pc? šlo by dát tedy propojit ze zesaku starou koncovku a do pc klasik jack?

oktobusxx
hodnocení

je mi jasne že je snadne vymnenit spíše ty na bednách ale ja ty koncovky k nim nemohu sehnat a mám jinačí tak to je pro mne řešení

oktobusxx
hodnocení

a nevíte kde by jsem mohl tyto koncovky sehnat?

jabraka*

Ano,máš pravdu Dexx,dívám se do Kotka.Buzení konce je elektronkové 2 x EL34 do výstupního transformátoru.100V na 20 W.

Myslím,že by spíš bylo lépe koupit v bazaru ze stejného roku třeba ZC 20.Tento koupí třeba některé muzeum.

Mnohem lepší je i dva roky novější AZK 450 "Muzic 70" plnětranzistorový.Stačí projít elektrobazary.

JABRAKA

karel125
hodnocení

0x

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda prodávaji na staré repráky tesla redukce, aby mi šly do pc?

Nejde jen o redukci, repráky k PC mají svůj zesilovač. Takže to chce nějaký zesilivač a pak k němu připojit třeba repráky od Tesly.

mkat*
hodnocení

0x

KAREL na repraky si predsa daj konektor aky potrebujes.A co sa tyka reprobedni tak vyhodnejsie je tiez prelozit konektor.

jabraka*

MKat:

Nestačí jen vyměnit konektor,výstup ze zvukové karty má jinou impedanci.Potřebuje zesilovač k úpravě signálu.Pak lze připojit jakýkoliv reproduktor.

JABRAKA

mkat*
hodnocení

0x

Jabraka ma pravdu,trochu som to prehliadol.samozrejme potrebujes nejaky zosilovac a az potom repraky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]