Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtel by jsem poradit jestli by šlo na zesilovači tesla azk 201 předelat výstupy z duvodu že na ty stare nemám připojení chci tam zapojit bedny a nemohu nevím jak jinak dekuji
Pokud se nemýlím,je to zesilovač pro 100voltový rozvod!To znamená že by jsi tam musel ještě dát trafa!
doplněno 29.08.10 10:46:Proto ty jiný koncovky...
Jestli jde pouze o to, že máš jiný konektor v zesilovači a jiný na bednách, bylo by určitě jednodušší vyměnit ty na bednách. Popiš podrobněji svůj problém, případně sem hoď foto.
doplněno 29.08.10 10:16:Případně by šlo vyrobit redukce, pak bys nemusel zasahovat ani do zesiku, ani do beden.
pravě problem je v tom že ja mám na bednách koncovky co jsou na obrázku a na zesaku jsou asi starší jinačí .ke koncovkam co mám na bednách mám výstupy a ty by jsem chtel dat na zesak .ješte jedna věc šel by zesak propojit s pc? šlo by dát tedy propojit ze zesaku starou koncovku a do pc klasik jack?
Ano,máš pravdu Dexx,dívám se do Kotka.Buzení konce je elektronkové 2 x EL34 do výstupního transformátoru.100V na 20 W.
Myslím,že by spíš bylo lépe koupit v bazaru ze stejného roku třeba ZC 20.Tento koupí třeba některé muzeum.
Mnohem lepší je i dva roky novější AZK 450 "Muzic 70" plnětranzistorový.Stačí projít elektrobazary.
JABRAKA
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda prodávaji na staré repráky tesla redukce, aby mi šly do pc?
Nejde jen o redukci, repráky k PC mají svůj zesilovač. Takže to chce nějaký zesilivač a pak k němu připojit třeba repráky od Tesly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.