Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit kablíky do patice

Od: zuzu
Dobrý den, jsem v elektrice laik, předělávám zářivkové těleso na LED (vše jsem vykuchala) ale nevím jak dál, potřebovala bych poradit kam který drát vložit popřípadě jak dál pokračovat (namalovala jsem obrázek patic tak jestli mi poradíte z jakého čísla kam), děkuji.
Jak zapojit kablíky do patice

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čistě laicky předpokládám, že máte k dispozici zapojení onoho utajeného LED ekvivalentu (dvou)trubicového zářivkového svítidla.

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, výrobce led trubic by měl být schopen dát jednoduchý návod, jak na to. Některá tělesa mohou fungovat bez "pseudo" startéru úplně, jiná ne.
Pokud nevíte, zavolejte elektrikáře, nebo zkušenějšího souseda atd.

hodnocení

0x
Dejte typ led zářivek, pak by se dalo poradit.

riva
hodnocení

0x

Záleží o jaké LED jde. Obvykle se na jednu stranu přivede fáze (hnědá) a na druhou nulák (modrá). Ale jsou i takové, které jsou napájené jen z jedné strany.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]