Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit se ztrácejícím se výkonem vysavače značky "Miele Electronic S 311 i".
Když vysávání nastavím na nejnižší výkon , vysavač se vůbec nerozjede. Reaguje a vysává až při nastavení na nejvyšší výkon sání.
Vysává po dobu cca 5 minut, a pak se výkon sání postupně samovolně snižuje, až se zastaví úplně.
Děkuji za odpověď a případně i za radu, jak mám dále postupovat. D.
0x
Dejte foto ovládání vysavače, v návodu je popis různých typů ovládání... a taky foto štítku, bývá zespodu vysavače.
A za druhé, vysavač je nový? A jak se chová při dalším vysávání? Zase za pět minut zcela vypne? Trochu se rozepište. už jsem se setkal "u popelnice" s poměrně novými vysavači, kdy byl totálně ucpán Hepa filtr na výstupu; nebo ucpán třeba poměrně hrubý filtr na sání - před motorem...Majitel, místo výměny filtru u půlročního vysavače, raději vysavač hodil k popelnicím, ani se neobtěžoval s cestou na sběrný dvůr. Ale pro mně udělal dobře, mám rezervní pro vysávání auta...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.