Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte doma barevnou nebo černobílou televizi

Od: fanous
Mám doma Teslu ze 75r.a stále mne funguje.Je to velká a těžká televize ze skla. Též někdo ji používá doma?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jakej používáš set-top-box?
trtr
přes scart či přes video to nějak rozjet ještě jde. *smich*
Nevím kdy se začal používat SCART, ale tipnu si, že později než v roce 75.

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, už máme moderní, ledku. Teslu jsme měli asi 3x, neskutečný držák. Též minivizor jsme měli.

hodnocení

0x

Žádnou televizi nemám.

Když jsem kdysi tento byt kupoval, něco tu bylo, dal jsem kamarádovi za odnos, abych se s tím nemusel sám tahat na šroťák.

Zapínat jsem to nezkoušel.

vernon
hodnocení

0x
Nedávno jsem zase spatřil obraz ze své staré televize z devadesátých let, kterou jsem měl v obýváku někdy do roku 2010. Zkusmo jsem jí zapojil přes settopbox.
Nedá se na to dívat, bolí z toho mihotání řádek a blikání celého obrazu oči ..

hodnocení

0x

Ja mam misto TV diacek z 60.let. Lepsi nez jakakoliv TV. Ten umel barevne pohadky uz tehdy, ma volitelnou velikost uhlopricky, prepinani normalniho a sirokouhleho obrazu, analogove rozliseni, kam se hrabou jakekoliv 8K obrazy a na opravu staci zarovka.

Navic tam vzdy bezi jen to, co chci videt. Zadne reklamy, ruzove zahrady, politici a podobny odpad.

k2

Tak v roce 2026 mate spoustu moznosti, co muzete sledovat. Hromadou "klasickych" TV programu pocinaje, pres ruzne streamovaci sluzby az po kompletni videoobsah internetu...

hodnocení

0x
Enem barevnou, ale nedávno jsem že sklepa vyhazoval přenosnou Merkurku.
Ani sem ji nezkoušel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]