Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovládání mobilu přes PC

Od: jozefs11®

Zdravím, potřeboval bych poradit. Uvažuji o koupi mobilu Samsung Galaxy A16 LTE (4 GB / 128 GB). Na autorizační kódy a SMS, které by se mi zobrazovaly na PC, mi tento telefon stačí. Nejsem si ale jistý, zda 4 GB RAM bude stačit pro zrcadlení obrazovky mobilu na PC. Rád bych totiž používal aplikaci Kubova English přes mobil, ale ovládal ji přímo na počítači. Některé AI mi tvrdí, že 4 GB RAM je málo a že se při zrcadlení může obraz sekat. Je podle vás tento mobil pro zrcadlení obrazovky nedostačující? A pokud ano, jaký jiný model do 5 000,-Kč, byste mi doporučili? Předem děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na zrcadlení obrazovky přes PC stačí i 4 GB RAM. U Samsungu to běží přes Phone Link a tam se výkon telefonu skoro neřeší, protože zrcadlení běží jako stream. A16 LTE to zvládne, sekání bývá spíš kvůli Wi‑Fi než kvůli RAM. Pokud chceš jistotu, můžeš vzít něco s 6 GB RAM, třeba Galaxy A15, ale kvůli zrcadlení to není nutné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]