Nejste přihlášen/a.
potřeboval bych znát JEDNORÁZOVÝ aktivační SMSky, tj. na jednorázový balíčky Kaktusu
- na volání za 100,- (takže asi na 50 minut)
- a na SMSky za 50,- (takže asi na 40 SMS)
o permanentní aktivaci, tj. aktivaci obnovovacích balíčků, fakt vůbec nestojim!, takže prosím dejte pozor, jestli mi posíláte ty správný aktivační SMSkový kódy
(pokud by už balíčky na 100,- a na 50,- neexistovaly, tak pošlete ty, co se těmhle částkám blíží)
(mimochodem, SMSky pro Kaktus sou podle mě určitě jiný než SMSky pro T mob, i když to de facto provozuje stejná firma))
jistě se dají kýžený SMSky najít na kaktusim webu a jistě je možný jim napsat dotaz, jenže obé je pro mě nedosažitelný (sem línej, takže mám na to zcela nedostatečnej HW i SW)
dotaz je aktuální do dnešního večera do šesti
2x
facebook.com/...
Kódy se posílají na číslo 7350 v následujících tvarech: SMS balíčkyBALICEK SMS 50 (jednorázový balíček 50 SMS)BALICEK SMS 100 (jednorázový balíček 100 SMS) Minutové balíčkyBALICEK 20 MINUTBALICEK 50 MINUTBALICEK 100 MINUTBALICEK 200 MINUT
dík - takže předpokádám, že i ty minutový balíčky sou jednorázový? (v kopii už neni ujištění v závorce, že ano, i když z logiky věci - stejnýho formátu SMSky, by to tak tak mělo bejt)
díky i za odpovídající potřebný číslo (jsem nejen línej, ale i blbej, že sem to do dotazu taky nedal, byť shodou okolností to číslo je jediný, co se mi přes net podařilo vydolovat)
a díky i za všechny velikosti volacích balíčků (to sem vlastně taky zapomněl, že by se mi v budoucnu mohla hodit i aktivace menšího balíčku
(a jinak, balíčky můžou bejt obv. nevýhodný, ale sou jistě 100% výhodný, když de o vybouchání kreditu, co by jinak stejně propad, byť se tak nastaví životnost jen o měsíc;
a je trochu trapný, když se ozve blbeček, co neposkytne naprosto žádnou relevantní info, ale stejně má potřebu blbečkovsky mistrovat (hlavně, že mu eště další za to dávají body...);
mimochodem, samozřejmě, že je klidně možný, abych se na některý weby (jako zatim na Poradte.cz) eště (zatim) dostal, a na některý už to nejde - zkuste si mít totálně nevyhovující verze prohlížeče (i OS), šíleně nedostatečnou RAM a šíleně pomalý spojení (EDGE prosimpěkně...), a uvidíte, jak se budete na weby dostávat, resp. jak to na některý prostě nepude)
P.S. tak jsem zkusil poslat tu aktivační SMSku, číslo je správný, ovšem na text se mi vrátila zpráva "SMS byla poslana ve spatnem formatu." (přičemž já sem poslal SMSku přesně dle doporučeného mustru (ostatně jsem ho zkopíroval), tj. BALICEK 50 MINUT, eště jsem zkusil poslat totéž s vynecháním mezer, opět špatný formát);
aktivace pro SMSkovej balíček pochopitelně totéž (navíc tady byla blbě odpověď i ve velikosti balíčku, chtěl jsem balíček jen za 50 kaček (nikoli za 100,-), tam měl teda bejt formát BALICEK 40 SMS, ale to sem pochopil a upravil)
za lenost se platí, neboli dobře mi tak,
nicméně ani na jednoduchej dotaz nedostanu ve zdejší poradně adekvátní odpověď...
(zřejmě, nemůžu úplně vyloučit, že chyba je v Kaktusu, občas jim věci zoufale nefungujou, ale tipnul bych, že problém je tentokrát v odpovědích, ostatně na jedinou SMSku, jejíž formát bezpečně znám, Kaktus teď reaguje bezchybně)
0x
Nikdy jsem po tom nepátral, ty balíčky pro mě nejsou nijak výhodné. Ale na kaktusím webu, když se přihlásíte svým telefonním číslem do samoobsluhy, tak si můžete nastavit, co potřebujete.
A na to hw i sw určitě máte, když můžete napsat dotaz do poradny. A pokud nemáte kreditku na zaplacení tak dobijete v nejbližší trafice.
Ale stejně když to vezmu, začínali se simkou za 20 korun (s desetikorunovým kreditem), pak přešli na 100 a dneska maji simku za 150. Za chvíli bude tenhle virtuál k nepoznání od reálných operátorů.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.