Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr inteligentní nabíječky

Od: mirokoudy®
Dobrý den, pomozte mi vybrat inteligentní nabíječku 12v 10A s funkci automatické paměti (Auto-Restart).Aby se nabíječka opet automaticky zapla , když pomine výpadek proudu a ten opět naběhne do sítě. Chci se vyvarovat toho , aby se jen přepla do nouzového režimu „Standby“ (pohotovostní režim).To znamená, že až u mne doma výpadek proudu skončí a elektřina v zásuvce znovu naskočí, displej nabíječky se rozsvítí, a začne nabíječka sama nabíjet bez mého zásahu , abych jii nemusel ručně zapnout? Mám představu nákupu do 800Kč.
Děkuji za rady.
Mirek.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vašemu požadavku odpovídá Nabíječka akumulátorů GETI GCA003.Požívám ji k nabijení baterie monitorovací sítě. Stále zapojená. I servis na ni je ČR.

hodnocení

0x
Inteligentní do 10A a 800Kč? Tak do 4-5A, výkonnější jsou dražší... Jinak Lidl to umí (jako skoro všechny) , ale je max do 5A a do 800... Co jsem viděl a mám, tak všechny po výpadku pokračovaly dále... mají kontakt s baterií, podrží je...
hodnocení

No...máš pravdu. Za těch 800Kc moc parady nenadělám.V tomto nejsu kovaný. Co mi tedy poradíš do 1500Kc.

Dobrý den! Úplně všechny nabíječky z Lídlu to asi neumí, mne jednou "vypekla" nabíječka z Lidlu, typ ULGD 5,0 A1, kdy po krátkém výpadku sítě na začátku nabíjení znovu nenaběhla na nabíjení, jen "měřila" baterii.

hodnocení

0x
Spolehlivě pokračovat v nabíjení "umí" čínské fake "inteligentní" nabíječky za 2 stovky, které mají jen tupý proudově omezený spínaný zdroj 14,2V a ovládací panylek s režimi jen jen digihra, která nic neovládá, jen zobrazuje napětí, proud, teplotu a "domnělý režim" :) Po koupi jedné skutečné s funkčními rezimy jsem se spálil koupí dalších tří napodobenin... Ale třeba pro lifepo dobrý :) Nějaká "5A" lidlovka co mám to neumí, bez napájení usne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]