Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obraz na kameře vzhůru nohama

Od: destiny®
Dobrý den, po instalaci nového mobilu se mi sice přenesla aplikace domácí mini kamerky, ale záznam v ní se zobrazuje vzhůru nohama.Zkusila jsem restartovat mobil, WiFi i aplikaci,ale nic nepomohlo. Předpokládám, že je to možná z důvodu přechodu z Androidu 9 na 16. Aplikace na kameru DV 380 nejde již aktualizovat, mám ji cca 5 let, jiné verze (dle doporučení AI) např. "V 380" jsou zaplaveny reklamami a stejně nefungují. Je nějaká šance otočit obraz jak má být? Kamerku mám jen na sledování nemocného pejska. Děkuju

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Hledejte v nastavení v aplikaci možnost otočení obrazu. Většina kamer má možnost otočit obraz, protože se dají používat buď nastojato, nebo namontovat vzhůru nohama na strop.
Druhá možnost je otočit kamerku :-D
olin

V tomhle případě by ta otočená kamerka nevypadala vůbec důstojně*smich*-né že by to nešlo..

hodnocení

Aplikace tu možnost Jedná se o typ HD WiFi clock camera, tehdy budík se skrytou kamerou.

olin
hodnocení

0x

Restartovat aplikaci*smich*, to neumí ani nejlepší ajťák. Doporučím aplikaci pro kameru v novém telefonu odinstalovat, vyčistit mezipam읡 nebo provést optimalizaci systému Andriodu, poté RESTARTOVAT telefon a po opětovném naskočení/zapnutí systému nainstalovat apku pro kameru znovu+nastavení parametrů podle vašich potřeb

jir
Nojo, ale vždyť píše, že aplikace kamery už nejde aktualizovat, pravděpodobně už ani není dostupná a nové nefungují tak dobře... Nepředstavuje ale takto stará neaktuální aplikace bezpečnostní riziko?
olin

jir: já se o žádné aktualizaci nezmiňuji, měla by se dát stáhnout původní forma aplikace, protože ta funguje na novém telefonu, jde tedy jen o vyřešení překlopeného obrazu

hodnocení

Doplňuji..aplikaci jsem původně přetáhla pomocí ap.EasyShare ze starého mobilu do nového. Protože byl problém s obrazem tak jsem aplikaci odinstalovala a znovu nainstalovala, špatně jsem napsala,že jsem apku restartovala. Provedla jsem všechno co radíte,ale nepomohlo to.
Doporučil by někdo nějakou jednoduchou aplikaci BEZ reklam?
olin

Napište přesný typ kamerky nebo vyfoťte výrobní štítek kamerky a přidejte ho sem, něco vymyslíme

hodnocení

Žádné výrobní číslo jsem na hodinách nenašla.Typ "HD WiFi clock camera". Provedla jsem i hard reset kamerky/budíku špendlíkem...
Obraz na kameře vzhůru nohama
olin

AI(UI) doporučuje aplikaci pro Operační Systémy v telefonech Android i pro iOS nějaká IOTLIVING, vyzkoušejte.. topspy.cz/...

hodnocení

0x

EasyShare neznám.Používám EaseLife a funguje i bez cloudu.Záznam ukládá na SD kartu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]