Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Data v mobilu a jejich zneužití

Od: telekom
Mám dotaz Mám telefon,kterýmu odešla baterka a zapnu ho jen když je připojenej do sítě.Chci ho nechat opravit ale co když technik,kterej to bude opravovat zneužije přímo nebo pro svoje potřeby data,fotky videa no prostě veškerej obsah telefonu pro osobní potřebu nebo jsem jen paranoidní?A co když si ty věci dam na soukromou zálohovanou složku?Vleze mi technik do soukromí a bude si prohlížet moje fotky videa zprávy konverzace a podobně?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Do zaheslovanyho telefonu neni tak jednoduchy se dostat a technik ma dost prace, nez aby to vubec zkousel. Jestli se bojis, pretahni si data a telefon hod do tovarniho nastaveni, nebo si baterku vymen sam..
telekom
hodnocení

bohužel na vymenu baterie nemam naradi.To se musi nejakym zpusobem odtavit teplem ten kryt a chirurgickym zpusobem vyjmout baterii aniz by sem poskodil systém.Jako vymenenil bych si to sam za predpokladu,ze budu mit penize na jiny telefon a s tim rizikem,ze kdyz to z podělam tak si koupim novej

mudrsova
hodnocení

0x
Technik pravděpodobně nema cas se ti hrabat v mobilu.ale může se stát.
Samsung maji treba mód servis, kdy se vše zablokuje, mozna to mají i jiné značky.
Některé servisy neopravi zaheslovany mobil, jiné dělají vždy tovarni reset po opravě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]