Nejste přihlášen/a.
Minulý týden jsem se zajímal o možnosti snížení svého současného tarifu a zaujala mne nabídka od Vodafone.
Přes kolegu v zaměstnání, který je u Vodafone jsem si nechal zavolat na své číslo a s panem jsme se pobavili o tarifech, kde mne zaujala jejich výhodná nabídka a spojil se tak s operátorem.
Jednal jsem však rychle a souhlasil se založením účtu,avšak po rozhovoru se současným operátorem, u kterého jsem 10 let jsem byl lehce "nahlodán" nižší nabídkou a ještě nižším tarifem, než je současná nabídka od Vodafone.
Možná jsem jednal rychle ale v tom momentu a touze platit méně jsem se dostal do jejich registru a už jsem vedený u Vodafone a mám i účet a SIM kartu.
Co chci ale říci je to, že je mi nabízen tarif, který je hodně výhodný i od T- Mobile a dostal jsem se trochu na "vážky", co si vybrat.
Varianta A: Pokud bych odešel od T- Mobile, kde jsem 10 let už za měsíc, účet se vymaže a nebude žádná historie a já bych nemohl účet ani převést na někoho v rodině.
Varianta B: Zůstat u T- Mobile a zrušit smlouvu od Vodafone. Tam bych snad nemusel platit žádné sankce.
Spíše než rada mne zajímá Váš názor a pokud jste již také někdo něco podobného řešil, budu rád za zkušenosti a další.
0x
S Vodafonem nemám žádnou zkušenost, ale leta jsem měla levný tarif, naposledy cca 260 Kč? u T- Mobile, asi 100 minut+ něco málo dat, také jsem u nich byla .asi 10 let.
Manžel měl neomezený u O2+ internet také u O2, tak jsem svůj tarif neřešila, když jsem potřebovala a neměla už volné minuty, volala jsem z manželova mobilu.
Potom byla nějaká víkendová akce u O2, neomezený +už nevím kolik dat á 349 Kč a mělo to být už na furt.Tak jsem si naběhla a přešla k O2, jenže ten tarif mi po půl roce zvedli asi o 50 Kč, už si nepamatuji, čím to zdůvodnili, prostě mě naštvali.
Ono ani tak nešlo o tu pajdu, ale o ten princip.
Shodou okolností u nás v domě zrovna zaváděli optický internet od T-Mobile a chodil po bytech dealer. Takže jsem oba přešli i s internetem k T-Mobile, měli jsem oba neomezený+5 GB dat asi za 1150 Kč, po roce se platba za internet měla zvedat, takže jsem se s nimi domluvila u mě na nižších datech a snížení rychlosti u internetu, ten rozdíl v rychlosti jsem ale nezaznamenala, protože my nic nestahujeme, u běžného používání na 2 PC je to nepostřehnutelné a já mám teď 1 GB dat a platím teď za vše 1068 Kč.
Ale proč to píšu... s T-Mobile jsem se vždy dokázala domluvit, vždy mi nějak vyšli vstříc, přestože jsem o historii také vlastně přišla.
Po těch zkušenostech bych volila na Vašem místě variantu B.
0x
Jednoduché: u Vodafonu oznámíš přechod zpět k T-mobile, že ti nabídli lepší tarif. Já měl kdysi O2, poptal jsem nabídku u dalších operátorů a potom na závěr u O2. Nenabídli lepší, tak sbohem, takový je prostě trh. Otázka je, jestli máš ve smlouvě s Vodafonem nějaké "poplatky" za odchod, ale to bývá spíš u dodavatelů plynu a elektriky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.