Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potýkám se s problémem. Při svém putování občas nadělám do mobilu kupu fotek. Chci je přenést na počítač.
Před přenosem fotky v mobilu projdu a nehodící se vymažu /duplicitní, neostré, ty, které se mi nelíbí/. Abych si zbytečně nezaplevelila počítač. Ponechánm si jen některé a ty si chci přenést.
Přenesu si tedy zbytek na počítač a nestačím se divit vlastním očím. Přenesené jsou úplně všechny. Ty ponechané, ale i ty předem vymazané. Takže si vesele plevelím, i když jsem proti tomu udělala opatření.
Co mám dělat, aby se mi nežádoucí fotky z mobilu na PC nepřenesly? Myslela jsem si, že je stačí v mobilu vymazat, ale jak je vidět, není to pravda.
Pokud bude nějaké vysvětlení, prosím, popisujte postup jako pro žáka 1. stupně ZŠ. Abych to pochopila. Mobily i počítače mi pořád dávají zabrat. ![]()
Děkuji
Jaga.
0x
Dobrý den, v jaké aplikaci ty fotky v mobilu máte (např. Fotky)? Máte zapnuté zálohování fotek? Pokud ano, mažete je i tam (v zálohování)? Kopírujete nebo přesouváte? Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.