Nejste přihlášen/a.
V Nastavení:
Zvolte spodní možnost Název hostitele poskytovatele soukromého DNS.Do textového pole napište přesně: dns.adguard.com Klepněte na Uložit.Jakmile toto uložíte, telefon má v sobě filtr, který sám nepustí žádné vyskakovací reklamy do celého mobilu ani na internet.
Chci se jen zeptat, zda někdo neví, jestli je to ok a bezpečné? AI radí často hlouposti. Tvrdí mi, že zrušení reklam nebude mít na funkci mobilu ani netu žádný vliv. Přitom mobil pokaždé vyhrožuje opak. Je mi jasné, že nechtějí rušení reklam, ale to je vážně už šílené. Děkuji za radu.
0x
0x
O jaké reklamy se jedná, mě do mobilu žádné nechodí
doplněno 15.06.26 19:15:
astik Tak s tímhle já žádný problémy nemám, telefon mám na telefonování, na filmy koukám na televizi a hudbu nemám potřebu poslouchat, ta mi stačí cestou v rádiu v autě a na internet se koukám doma na počítači na potřebný věci a neserfuju na něm.
Snažím se něco dělat, tak na tyhle zbytečnosti nemám čas a tak se mi do telefonu reklamy necpou
Do toho pořád samé cookies. Pořád musím nejdříve s něčím souhlasit. Nejde nemusím s ničím, nejde musím alespoň s tzv. povinnými. Jj, šmírovat se musí. Je toho prostě už moc!
0x
´Bezpečné to je, dokud neznámý server zadaný nebude modifikovat "hodné" domény. ALe není to 100% účinné.
Já blokuje přes 5000 domén, /něco jako soubor hosts, ale s tím že ten dns program mi běží v telefonu samotném a sám má kontrolu nad tím co je filtrovano a nad tofunguje kaskádovitě, že treba zápis (1záznam) sydicatedsearch.goog blokuje i subdomény , není to ale účinné do detailu (třeba youtube), ale jako hrubá základ ok
Jak mobil vyhrožuje? nevím jak do toho hází vidle "takzvané" " bezpečné dns" uvnitř webového browseru , které může v principu obejít toto nastavení. Mě mobil nevyhrožuje, jen důsledně blokuje sebemenší reklamu přesně jak chci(co nezvládne dns, zvládne doplněk ublock pro mobilní firefox)
a taky hraje roli zda máš ten škodlivý operační systém začínající jménem Goo... bez protože můžeš z shnihlé prohnilé hlíny vybírat plevel, ale výsledky budou desetinové.
POkud budeš mítroot v telefonu, půjde vše mílově rychle, jako když nebudeš mít sešměrovaná křídla
(ono to je jedno s druhym, větčinou člověk udělá root, aby mohl nahrát alternativní OS jako Lienage, Grafón)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.