Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podezrele trcici drat ze zdi + srouby

Od: adam2

Dobry den,

Nevite neko prosim o co jde z obrazku? Ty srouby mi pripadaji hodne vysoko na zaveseni televize, je to 2 metry, ale nic jineho me nenapada. Ten drat taky nevim na co je. Panelak je ze 60. let.

Podezrele trcici drat ze zdi + srouby

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Televize určitě ne. Na 99,9 % tipuju obyčejnou nástěnnou lampičku. Už podle toho obrysu na výmalbě.

Naopak rozhlas po drátě to na těch 99,9 % není.

ben®

magdon - dík, jsem stejného názoru, jak jste asi jen přehlédl .

ben - nepřehlédl, jen jsem chtěl Váš názor potvrdit s prakticky 100% jistotou. Jestli se Vás to nějak dotklo, tak se veřejně omlouvám *hi*.

ben®

magdon - ono jde o něco trochu jiného a Vy dobře víte o co, protože jste na to také citlivka. Nechme to být, vzal jsem to v potaz a zařídím se podle toho (a život jde dál ).

hodnocení

3x

S té rozmazané fotky vidím klasickou čokoládu.

Zakže si tipnu na nástěnnou lampičku

Já bych třeba šel po vypínačích v pokoji, a zkoušel který po zapnutí nic neděká. ;)

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, že by rozhlas po drátě?
trtr
Doplňuji, v případě rozhlasu by byla ale pravděpodobně osazena patřičná zásuvka, viz:
odpovedi.cz/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, že by tam byla dříve třeba nástěnná lampička? A jestli jsou dráty pod proudem už jste snad zkusil dříve, než jste sem psal dotaz. Zdravím!

P.S. Vruty odstraníte snadno a drát uštípnete (pokud nebude "živý").

doplněno 31.05.26 20:59:

adam2 - takže jsou ty dráty pod elektřinou nebo nikoliv?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]