Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sehnat termostat do chladničky CALEX

Od: ellis* odpovědí: 3 změna:

Máme skvělou kombinovanou lednici: chladničku s mrazničkou typ CM 345.0/6876 výr. Calex. K naší smůle nám odešel termostat chladničky - u mraznice je v pořádku. Nový marně sháníme (ani Kovoslužba v Praze Holešovicích nemá!). Je to typ 814.2 výrobce Mikrotechna - nyní v likvidaci. Kdo poradí kde koupit náhradní a za přijatelnou cenu?*sok*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Termostat do ledničky je celkem univerzální záležitost, nemusíte trvat na přesném typu. jsou dokonce prodejci kteří nabízejí chladničkové, ledničkové, mrazákové termostaty jako "univerzální" . Chce to trochu zapátrat na internetu, nedávno jsem přímo zde doporučoval nějaké stránky.

hodnocení

0x

nevím co je přijatelná cena, ale já se v Pardubicích vždy dohodnu s firmou DRRK. To je opravna. Domnívám se, že i v Praze máte opravnu a poradí pomůžou, navrhnou náhradu, i další...

hodnocení

0x

tak jsem něco našel pro inspiraci :

http://www.elektra-dvorak.cz/...az_produkt.php?kat=4&strana=1

http://www.ame.cz/QIShop/grou...y/Termostaty-do-lednicek.aspx

doplněno 26.08.10 15:27:

Když si prohlédnete termostaty pro ledničky různých výrobců tak zjistíte, že jsou na první pohled stejné, to znamená, že nebude problém s montáží, rozsah teplot je u ledniček také stejný. Jediný rozdíl bude v délce kapiláry a ani to nemusí být problém - záleží na umístění termostatu v ledničce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]