Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozvěna při telefonickém hovoru

Od: anjel
Zdravím, od minuleho tydne mam pokazdy pri hovoru s kolegou ozvenu, deje se mi to jak ze sluzebniho cisla, tak soukromyho. Slysim svuj hlas kdyz mluvim. On tento problem nema. Pokud hovorim s jinymi osobami ci on, nikdo zadny problem nema, ani ja. Deje se to pouze s 1 konkretni osobou. Nerozumim tomu proc. Dokonce nekdy ta ozvena je jen na pocatku hovoru a nekdy po cely hovor...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zde vám neporadili?
No já bych řekl, že příjemce hovorů na telefon moc nahlas a daleko od ucha, nebo ho drží jako chleba.
zive.cz/...
anjel
hodnocení

Neprijde mi to stale zodpovezeny kdyz se to zacalo dit z niceho nic a deje se to jen s konkretnim clovekem kdy oba to jinde nevnimame, kdybych mel problem ja. Projevi se to i jinde a kdyby on, nebudu si stezovat preci jen ja.

Vždyť vám píšeme, že problém je na druhé straně.

hodnocení

2x
Proč říkáte "oba to jinde nevnímáme", když to údajně slyšíte jen vy sám a kolega ne? Pokud to chcete zkoumat, musíte získat víc informací. Že si kolegovi nikdo jiný na echo nestěžoval ještě neznamená, že ho tam nemá, je potřeba se zeptat, nebo otestovat se třetím telefonem. Dále chybí info, zda kolega používá funkci hlasitý odposlech a zda má telefon v pouzdře, které např. mohlo zakrýt jeden z mikrofonů.
Takže nejlíp to otestovat. Ať kolega vypne hlasitý odposlech, pokud ho poużívá a ať sejme pouzdro. pokud ho má. Také je možné, že má jeden z mikrofonů zanesený, nebo poškozený.
Jde o to, že abyste neslyšel všechny ruchy, tak telefon má dva mikrofony, jeden dole a druhý nahoře. Z nich se vytváří rozdílový signál, abyste slyšel jen hovořícího, který mluví do spodního telefonu. A u něj to zřejmě nefunguje, slyšíte i svůj vlastní hlas, který on má zřejmě dost nahlas.
anjel
hodnocení

Oba to jinde nevnimame je mysleno to, ze kolegovi jsem sdelil problem s ozvenou pouze ja, nikdo jiny s kym pravidelne vola. Abych se pokusil vyloucit problem u me, tak proto pisu, ze ani ja to jinde nevnimam, pri hovoru s jinou osobou nebo ze by jina osoba toto vytykala me. Sice obcas kdyz me ma nekdo na handsfree nebo hlasity, tak je slyset napr. sumeni nebo problem s kvalitou signalu, ale to neni ozvena.
Obal kolega ma, ale porad stejny a mesic zpet takovy problem nebyl i skrz kryt na jeho telefonu. Hlasity odposlech nema.
Že si nikdo jiný nestěžoval neznamená, že echo nevnímal. Doporučuji vtzkoušet zavolat mu z jiného telefonu, zda problém zůstane. A u něj zkontrolovat, zda nemá zanesené otvory mikrofonů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]