Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
smazal sem si nechtěně důležitou sms konverzaci s jednou osobou. Je možno to nějak obnovit? Varovalo mě to že to nelze vzít zpět (smazání), ale jak tam byla na závěr možnost Zrušit / Smazat, tak jsem Zrušit považoval za to že to zruší celou konverzaci a v rychlosti klikl na to druhé... Moje blbost. Zatím na nic nešahám, je to i odpojené od internetu ať to nic nepřemazává..Byla by nějaká možnost se k tomu dostat, přes nějaký program, když to dám na kabel do PC? Něco jako je obnova smazaných souborů na PC přes Recuva apod...? Moc díky.
Díky. Ale to sem včera taky zahlídl. Problém je že ten mobil nebyl nikdy připojen na net, ani přes simku sem nestahoval žádná data. Byl používán pouze jako klasický "hloupý" - na volání a sms. Když sem ho pořizoval tak jen kvůli focení.
a že s tím že ho někdy možná využiji, když mi klekne druhý mobil (pak jsem ho nakonec využil když mi někdo poslal více obrázkových mms a nebavilo mě lézt přes PC do archivu mobilního operátora a pak sem přes něj jel dál i včetně sms - ale zase bez netu...) Takže nic z toho z toho článku počítám není možno využít.
0x
Pokud to byla SMS z telefonu na uvedený telefon v nadpisu, tak si myslím že je SMS navždy ztracena-koneckonců to psal i sám telefonní systém Android. Ono to androidí potvrzování smazat-zrušit-odstranit apod. je dost matoucí a musí se dávat pozor na každou další "akci". Můj telefon (s Androidem) už smazanou SMSku také dohledat neumí. U odstraněných obrázků, fotek, souborů/dokumentů to jde ještě do "koše", ze kterého se to postupně maže samo po 30 dnech, takž do 30ti dní se to ještě dá "zachránit"
0x
A co požádat onu osobu o byť jenom jednoduché nafocení konverzace což by zabralo asi tak do půl minuty ![]()
0x
Mám vyšší řadu Samsungu a tam jdou smazané sms do koše na 30 dní stejně jako obrázky a podobné. Takže zkuste jít do Zpráv, klikněte vpravo nahoře na svůj profil a vyberte Koš (Trash). Já tam ty smazané zprávy mám - dejte obnovit. Případně pokud používáte Samsung cloud, tak lze obnovit i z tama. Toto se týká ale Zpráv od Googlu, pokud pužíváte ještě Zprávy Samsung, tak tam nevím, jak to bude (ale ty už Samsung nepoužívá).
Tak včera zkoušeno obnovit skrze trial vezi FoneLab for Android. Našlo mi to plno smazaných obrázků co nebyly už ani v koši a co se týče sms konverzace, tak to taky našlo, ale jen tu, co tam vidím aktuálně taky. Zkoušel jsem pak schválně smazat krátkou starší konverzaci co sem nepotřeboval a tu už to pak taky nenašlo (mezitím jsem schválně s telefonem nic nedělal a nebyl ani připojen na net abych to nepřemazal). Takže na obrázky asi ok, ale na obnovu sms konverzaci to neudělá nic.. Pak zkoušen trial Wondershare Dr.Phone a to zasekalo počítač všim možným exe bordelem a telefon to stejně nepřipojilo. Takže je konverzace sms nejspíše navždy pryč, co se dá dělat. Jinak moc díky všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.