Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička nesuší

Od: mateus
Zdravím, mám dotaz na někoho kdo se v tom trochu orientuje, mam sušičku Beko DPS 7405 G B5. Přestala sušit, prádlo je po programu vlhké a nádržka prázdná, rosí se dvířka a prostor dole u filtru…Z boku je teplá, plovák u nádržky dole, hadička průchozí a vše kompletně vyčištěné od prachu…moje otázka má cenu na to někoho volat nebo se v tom nevrtat a rovnou koupit novou? Resp. jestli to může být jen nějaká kravina…Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dost lidí zapomíná čistit kondenzátor. Je vyčištěn? Nebo jen klasika sítka v okolí bubnu?

mateus
hodnocení

Štětcem a vysavačem jsou ty mřížky dělané a filtr je nový

olin
hodnocení

0x

Levné turecké Beko nepatří ke špičkovým výrobkům a pokud je to v záruce, tak reklamace. Mám dojem, že se tu něco podobného už se sušičkou na poradně řešilo

re4zon
hodnocení

0x
Bud to cerpadlo necerpa nahoru, coz muze mit nekolik duvodu vcetne mrtveho cerpadla, nebo je to zacpane nekde v kondenzatoru nebo za nim. Stetcem se toho moc nevycisti. Rozebrat doma a opravit se to vetsinou vyplati, platit servis moc ne, pri dnesnich cenach prace..

hodnocení

0x
Zkusil bych sáhnout za provozu na kondenzátor, jestli chladí (teda já bych na něj koukl infrakamerou).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]