Nejste přihlášen/a.
Zdravím znalce elektroniky,
trochu začal zlobit kotel, vyhodnotil jsem že po 25 letech možná už zlobí relátka, zakoupil jsem teda nová (jinde než na alíku už je nemají), a zaujalo mne, že v označení na vrchní straně na těch nových alíkových chybí třetí řádek.
Věděl byste někdo co asi ten řádek znamená? (podtrhl jsem ho)
trochu začal zlobit kotel, vyhodnotil jsem že po 25 letech možná už zlobí relátka, zakoupil jsem teda nová (jinde než na alíku už je nemají), a zaujalo mne, že v označení na vrchní straně na těch nových alíkových chybí třetí řádek.
Věděl byste někdo co asi ten řádek znamená? (podtrhl jsem ho)
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
olin
0x
Nejsem si úplně jist, ale mělo by to být zatížení kontaktů podle druhu zátěže-tedy indukční či kapacitní nebo odporová. automatizace.hw.cz/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]