Nejste přihlášen/a.
trochu začal zlobit kotel, vyhodnotil jsem že po 25 letech možná už zlobí relátka, zakoupil jsem teda nová (jinde než na alíku už je nemají), a zaujalo mne, že v označení na vrchní straně na těch nových alíkových chybí třetí řádek.
Věděl byste někdo co asi ten řádek znamená? (podtrhl jsem ho)
1x
Nejsem si úplně jist, ale mělo by to být zatížení kontaktů podle druhu zátěže-tedy indukční či kapacitní nebo odporová. automatizace.hw.cz/...
A to "mí" na konci?
lll: je možné, že to označení "mí"/mikro je od firmy Fujitsu pro dodávku do Evropy nebo obdobně, ale proč by to bylo za údaji napětí a proudu, kdo ví. Možné je také označení materiálu či provedení kontaktů, ale do Fujitsu psát email pro ověření nebudu. V Datasheetech tohoto relé také nic uvedeno s "mí" není. Takhle označené jsem nikde relé neviděl, nebo si na takové nevzpomínám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.