Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na propojení NTB a TV.

Od: 69 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Mám jeden problém s propojením NTB msi -gx 633 a LCD tv.LG. Oba přístroje mají výstup HDMI a při propojení kabelem HDMI mi běží pouze obraz beze zvuku.Věděl by někdo radu jak rozchodit zvuk ,jiak než abych musel vést další zvukový kabel.Podle informací co mám, by kabel HDMI měl zvládnou jak přenos videa tak zvuku do tv.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z NB je přenášen pouze obraz, zvuk bude muset být veden dalším kabelem. Televize s touto variantou počítají. Jedním kabelem by to šlo, pokud by zvukový čip byl součástí grafické karty jak to je u samostatných grafických karet pro stolní PC.

budulman*
hodnocení

0x

Ahoj,

někde jsem četl tenhle postup:

1) hdmi do tv
2) hdmi do noťasu
3) zapnout film
kdyby to nezabralo, tak nastavit v nastavení zvuku natvrdo jako zařízení pro přehrávání zvuku hdmi rozhraní, kdybys tam to rozhraní neviděl, tak potom je buď špatnej kabel nebo hdmi v tv nebo nb.

Snad pomůže

Budulman

Přesně tak, já na HP musím nastavit zvukový výstup Real něco..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]