Nejste přihlášen/a.
mohu poprosit o radu jak naladit satelit Skailink na Tv GoGEN Tvh32p359st? Děkuji mnohokrát!
0x
Aby ses nemusel prokousávat tisícem jiných programů je řešení ladit ručně. Najdeš si na stránkách Skylinku parametry programů které chceš sledovat a ty zadáš při ladění, pak budeš mít naladěný jen programy jaké chceš ty si srovnáš podle sebe a je vyřízeno.
Pokud jsi to nikdy nedělal, máš na víkend o zábavu postaráno.
0x
A máš DVB-S2 tuner + satelitní anténu namířenou na 23,5°E anebo přijímáš Skylink přes internet? Myslím že mají obě varianty (mají aplikaci pro TV)
abys třeba neměl anténu namířenou na jiný satelit, kde se vysílalo třeba původně Digi/Upc etc.
V tom prvním případě asi jedině fast scan (+ dekodér a karta), fast svan je jejich výmysl, protože bez toho udržovat nějaký rozumný seznam ručně je trošku porod, naposledy jsem to dělal někdy před 15 lety, a to už fastscan měli ...
jinak třeba TV Samsung Neuměli do určitého nedávného roku výroby vůbec zkombinovat DVB-T pozemní + Dvb-s satelitní kanálový list! Buď jedno anebo druhé ale prostě nešlo mít oboje najednou v Tv! Ještě nedávno jsem na to koukal jestli neexistuje aktualizace a prostě ne
mám nastaveno Astra 3, provedlo se. 1.CT1, 2.CT2, 3.Nova
Hrálo cca 1 hodinu a poté napsalo bez signálu...
Děkuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.