Nejste přihlášen/a.
3x
Začal bych od přívodní šňůry a pojistky.
doplněno 13.04.26 08:43:
Potom ještě bezpečnostní spínače.
Jo nějak tak dopadnul ruční mixér ETA, nevodivá šňůra. Dokonce jsem i našel přerušené místo. Samozřejmě šňůru jsem dal novou, to je otázka pár korun, navíc jsem nějakou měl v šuplíku.
Předtím jsem šel po pojistce, ta ale byla v pořádku, stejně jako vypínač a všechno. Když jsem na motor a potom i na svorkovnici připojil 30 voltů (to jsem měl po ruce a na roztočení motoru to stačí), motor se roztočil. Když jsem totéž udělal na vidlici, tak nic.
No ale jestli se nedostane dovnitř (dnešní spotřebiče jsou koncipované jako nedobytné), tak nic z toho se nedá provést.
3x
3x
Kontaktoval bych Zákaznickou podporu firmy Sencor. Zde máte telefonní číslo nebo můžete využít jejich Kontaktní formulář: sencor.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.