Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční kuchyňský robot - kde sehnat servis?

Od: hrabalka
Dobrý den, po záruce přestal fungovat kuchyňský robot Sencor Paul. Dostala jsem ho darem a jelikož vím, kolik stál, nechci si jen tak koupit nový, ráda bych ho nechala opravit. Sháním servis okolí Kladno, Mělník, Roudnice. Ne nějakého šmudlu který to rozebere, řekne nevím a nechá si zaplatit 2000 Kč. Ale zároveň nechci servis co je cenami nového robota. Z ničeho nic přestal fungovat. Nesvítí ani kontrolní modrá dioda, když se pouze dal do zásuvky. Pro nějaký další zkoušení co to asi může být, není dobře přístupný, nebo prostě nevíme jak na to. Manžel je na tyto elektro opravy šikovný, vždy vše šlo, toto ne. Poradíte mi nějaký servis? Internet mi nabídne něco, co buď už není funkční, nebo neopravuje tuto značku. Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

Začal bych od přívodní šňůry a pojistky.

doplněno 13.04.26 08:43:

Potom ještě bezpečnostní spínače.

mll

Jo nějak tak dopadnul ruční mixér ETA, nevodivá šňůra. Dokonce jsem i našel přerušené místo. Samozřejmě šňůru jsem dal novou, to je otázka pár korun, navíc jsem nějakou měl v šuplíku.

Předtím jsem šel po pojistce, ta ale byla v pořádku, stejně jako vypínač a všechno. Když jsem na motor a potom i na svorkovnici připojil 30 voltů (to jsem měl po ruce a na roztočení motoru to stačí), motor se roztočil. Když jsem totéž udělal na vidlici, tak nic.

No ale jestli se nedostane dovnitř (dnešní spotřebiče jsou koncipované jako nedobytné), tak nic z toho se nedá provést.

tm
hodnocení

3x
Takto přestal fungovat bosch - odvezl jsem do servisu. Oprava 1100, vadný motor. Nevím, jestli něco podobného mají pochybné značky typu sencor, gogen apod. Sice se to za chvíli rozbilo, ale bylo to levný, že. Například bosch za univerzální cenu 1100 opraví klidně 15 let starý kuchyňský spotřebič, pač mají i staré náhradní díly.

hodnocení

3x

Kontaktoval bych Zákaznickou podporu firmy Sencor. Zde máte telefonní číslo nebo můžete využít jejich Kontaktní formulář: sencor.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]