Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stepkovac BOSCH AXT 25TC 3600 HO3 301

Od: jansojovsky

Nejde spustit U tlacitka zapnout blika zluta LED kontrolovano 2ks mag.cidla. 2ks silove spinace funkcni.Je mozna vadna deska elektroniky.Nebo jina pricina.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

Po zkušenosti, tohle je krám jeden z největších. Hrozně tomu řachtá převodovka a nože, až se vylomí zub a soukolí zablokuje.

Rozeber převodovku a uvidíš, že je rozpadená. Proto svítí žlutá, že je to celé zakousnuté. A ne k vůli klackům.

Dá se koupit na eshopech opravná sada koleček.

Schválně jsem se podíval, o čem je řeč něco vychvalované v popisku takovými superlativy včetně masivního a brushless a indukčního a bezuhlikoveho motoru s nějakou turbínou přece nemůže být krám :) Máma léta používá nějakej za čtyřku z Mountfieldu a ten prostě funguje a to má za sebou vyšší stovky motohodin. Na druhou stranu jsem někomu podobnej noname opravoval, tam se roztrhla ta drtící komora, vylomila se část s nastavovacím šroubem, tak jsem na to svařil takovou šílenou klec, která to celý stáhla dohromady :)
bear

I zde prdne přítlačná seřizovací deska. Pokud se rovnou nevysype ta planetová převodovka. Nikdo to nerozebere a nepromaže. Chropá, chroupá, až upadne zub a blokne zbytek převodovky anebo ho rovnou celej rozpraskne *smich*

Ten Bosch je tak na větvičky keříků do 10mm

re4zon
Mne funguje i nozovej za 2000. Valcovej je taky konstrukcne jednoducha vec. Oba ale maji nevyhody, nozovej musis krmit tlakem a valcovej zas ma problem se suchym tvrdym (haha) a s tenkejma vetvickama, to nepodrti dost na jemno, jen trochu rozlame. S tim turbinovym jsem delal, kombinuje to vyhody obou, vtahuje si to samo a rozseka to cokoliv, od nejtencich vetvicek az po silny vetve i s hromadou jehlici. Ze ale dal bosch dovnitr poddimenzovany soucastky me vubec neprekvapuje.
Já jsem zvyklej na "nožovej", ale na traktoru. Má setrvačník, co klepajici se motor traktoru roztáčí nejmíň 20 vteřin a pak se do toho můžou házet až 15cm "větvičky", který si to taky vtahuje samo i bez turbíny pomocí dvou zubatých válců. Ale váží to nějaký metráky a rozhodně to není nějaký "silent", motor traktoru v tom hukotu není slyšet ani úplně zblízka.
Z opačného konce, jednou se ke mě dostal na nějakou opravu, zlobil tam snad vypínač,jakejsi Black
re4zon
Jo to je pekny a taky bych to vyuzil. Asi tak pet minut rocne. Pro nekoho kdo ma na zahrade par keru a dva stromy vylozene idealni *smich*

hodnocení

0x

mám taky ten drtič Bosch té řady-25 TC koupený v roce 2021 a jede bez problému.. akorát jednou mi to taky začlo žlutě blikat ale to byla moje chyba kdy jsem po vyprázdnění koše ho pořádně nezatlačil na doraz jak jsem ho dával zpět-taky to nešlo spustit-akorát a to jsem zjistil až teď z návodu že červené tlačítko stop je zároveň i mazací tlačítko případných elektronických poruch...takže zkusit ho připojit na 220 V-ještě zmáčknout stop tlačítko a podržet pár sekund...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]