Nejste přihlášen/a.
Nejde spustit U tlacitka zapnout blika zluta LED kontrolovano 2ks mag.cidla. 2ks silove spinace funkcni.Je mozna vadna deska elektroniky.Nebo jina pricina.
0x
Po zkušenosti, tohle je krám jeden z největších. Hrozně tomu řachtá převodovka a nože, až se vylomí zub a soukolí zablokuje.
Rozeber převodovku a uvidíš, že je rozpadená. Proto svítí žlutá, že je to celé zakousnuté. A ne k vůli klackům.
Dá se koupit na eshopech opravná sada koleček.
I zde prdne přítlačná seřizovací deska. Pokud se rovnou nevysype ta planetová převodovka. Nikdo to nerozebere a nepromaže. Chropá, chroupá, až upadne zub a blokne zbytek převodovky anebo ho rovnou celej rozpraskne
Ten Bosch je tak na větvičky keříků do 10mm
Z opačného konce, jednou se ke mě dostal na nějakou opravu, zlobil tam snad vypínač,jakejsi Black
0x
mám taky ten drtič Bosch té řady-25 TC koupený v roce 2021 a jede bez problému.. akorát jednou mi to taky začlo žlutě blikat ale to byla moje chyba kdy jsem po vyprázdnění koše ho pořádně nezatlačil na doraz jak jsem ho dával zpět-taky to nešlo spustit-akorát a to jsem zjistil až teď z návodu že červené tlačítko stop je zároveň i mazací tlačítko případných elektronických poruch...takže zkusit ho připojit na 220 V-ještě zmáčknout stop tlačítko a podržet pár sekund...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.