Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečnostní kamera nejde zapnout

Od: imma

Zdravím,
zakoupil jsem novou ip kameru IMMAX NEO 07804L. Bez wifi, bez bluetooth. Je na 4G síť a se solarním panelem. Stáhnul jsem aplikaci ale nejde mi spárovat.. Vložil jsem sim z mobilu, pak jsem ji přepnul na LTE síť, protože kameru nepodporuje 5g síť. Párování by se snad měla aktivovat stisknutím a držením reset tlačítka, ale stále nic. Nabíjím již několik hodin ze sítě. Nevím jestli je kamera vůbec vlastně funkční. Má někdo radu nebo jsem jen analfabet?

Děkuji:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctinavod
hodnocení

0x
No a delate to podle navodu? Sim mate bez pinu? Mam podobnych hracek nekolik a vetsinou to slo na prvni pokus
imma
V návodu je napsáno, spárujte.. Sim pin nema..
ctinavod
No v navodu bude neco jako stahnete si aplikaci, vytvorte ucet, pak otevrete aplikaci a naskenujte QR kod nebo zadejte rucne nejaky kod atd. Tohle je ok? Diody podle navodu spravne blikaji nebo sviti?
imma
Ano, tak jsem postupoval, stahnul aplikaci pres qr kod, zaregistroval se a chtel pridat zarizeni podle navodu.. Zadne zarizeni mi to ale nevyhleda, kamera nedava najevo ze zije zadnou signalizaci..
ctinavod
Tak minimalne i pri nabijeni by mela dioda svitit a klasika pri pripojeni mi sviti modra, pri ztrate signalu cervena a pri parovani blika modra cervena. Tak asi reklamace nebo vraceni do 14 dnu, vic mne nenapada

hodnocení

0x
Nerozumím, co jste "přepnul na 4G síť". SIM se přece nijak ručně nepřepíná, jde přepnout zařízení (mobil), ale to se do SIM nijak nepropíše, aby to tak bylo i v jiném zařízení. Zakazovat 5G na SIM je taky zbytečné, 4G i vše nižší by mělo stále fungovat.
Je SIM bez PINu? Jestli ne, tak vypnout PIN. Je v místě dostatečný 4G signál? Nějaká kontrolka na kameře svítí? (připojení k internetu signalizuje modrá). Aplikaci máte správnou? Skenujete přes aplikaci QR kód na kameře?

hodnocení

0x

Doporučení

Nano SIM karta musí být odblokovaná a mít aktivované datové připojení. SD karta musí být naformátovaná na FAT32. Nano SIM kartu i SD kartu vložte do kamery před instalací. Před instalací kamery na místo použití, kameru přidejte do aplikace Immax NEO PRO.

Odsud ...třeba postupujete takto? APLIKACE IMMAX NEO PRO A SPÁROVÁNÍ ZAŘÍZENÍ

1. Naskenujte kód QR kód a stáhněte si aplikaci Immax NEO PRO. Nebo v Apple Store či Google Play vyhledejte a nainstalujte aplikaci Immax NEO PRO. Spusťte aplikaci Immax NEO PRO a klepněte na "Registrovat"a založte si vlastní účet pomocí e-mailu. Pokud máte registraci hotovou, přihlaste se pomocí svého účtu účet.

2. V aplikaci Immax NEO PRO klikněte na záložku Místnost a potom na tlačítko "+"pro přidání zařízení. Vyčkejte , než na kameře začne LED dioda svítit modře (kamera je připojená přes mobilní síť k internetu). 3. Klikněte na ikonu jak je zobrazeno na obrázku a naskenujte QR kód z těla kamery. Vyčkejte až bude kamera úspěšně přidána do aplikace. ...atd

doplněno 08.04.26 22:32:

Párování by se snad měla aktivovat stisknutím a držením reset tlačítka ... NE, RESET stiskem tlačítka minimálně 8 sekund, pak nastavování pomocí aplikace (aplikace Immax NEO PRO s vaším účtem, přihlášen)..atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]