Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
zakoupil jsem novou ip kameru IMMAX NEO 07804L. Bez wifi, bez bluetooth. Je na 4G síť a se solarním panelem. Stáhnul jsem aplikaci ale nejde mi spárovat.. Vložil jsem sim z mobilu, pak jsem ji přepnul na LTE síť, protože kameru nepodporuje 5g síť. Párování by se snad měla aktivovat stisknutím a držením reset tlačítka, ale stále nic. Nabíjím již několik hodin ze sítě. Nevím jestli je kamera vůbec vlastně funkční. Má někdo radu nebo jsem jen analfabet?
Děkuji![]()
0x
0x
Je SIM bez PINu? Jestli ne, tak vypnout PIN. Je v místě dostatečný 4G signál? Nějaká kontrolka na kameře svítí? (připojení k internetu signalizuje modrá). Aplikaci máte správnou? Skenujete přes aplikaci QR kód na kameře?
0x
Doporučení
Nano SIM karta musí být odblokovaná a mít aktivované datové připojení. SD karta musí být naformátovaná na FAT32. Nano SIM kartu i SD kartu vložte do kamery před instalací. Před instalací kamery na místo použití, kameru přidejte do aplikace Immax NEO PRO.
Odsud ...třeba postupujete takto? APLIKACE IMMAX NEO PRO A SPÁROVÁNÍ ZAŘÍZENÍ
1. Naskenujte kód QR kód a stáhněte si aplikaci Immax NEO PRO. Nebo v Apple Store či Google Play vyhledejte a nainstalujte aplikaci Immax NEO PRO. Spusťte aplikaci Immax NEO PRO a klepněte na "Registrovat"a založte si vlastní účet pomocí e-mailu. Pokud máte registraci hotovou, přihlaste se pomocí svého účtu účet.
2. V aplikaci Immax NEO PRO klikněte na záložku Místnost a potom na tlačítko "+"pro přidání zařízení. Vyčkejte , než na kameře začne LED dioda svítit modře (kamera je připojená přes mobilní síť k internetu). 3. Klikněte na ikonu jak je zobrazeno na obrázku a naskenujte QR kód z těla kamery. Vyčkejte až bude kamera úspěšně přidána do aplikace. ...atd
doplněno 08.04.26 22:32:
Párování by se snad měla aktivovat stisknutím a držením reset tlačítka ... NE, RESET stiskem tlačítka minimálně 8 sekund, pak nastavování pomocí aplikace (aplikace Immax NEO PRO s vaším účtem, přihlášen)..atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.