Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou můžou mít cenu

Od: slavo®

Od kamaráda jsem výměnou dostal ( říkal že jsou to diody ke svářečce ) - ctěl jsem si postavit k dělané svářečce usměrňovač - nakonec z toho sešlo.

Mám to už dost let - a nakonec jsem zjistil, že to jsou tyristory ČKD typ 202 patrně 100/1000 - toto je již částečně smazáno.

Vypadají takto:

vpcentrum.eu/...

Tak mě zajímá jakou můžou mít hodnotu kdyby to někdo chtěl.

Ten nápis je už částečně smazán - je tam akorát ještě k přečtění znak ČKD typ 202 - jsou nepoužité.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

1x

No nejvetsi uskali bude asi to "kdyby to nekdo chtel"...

jir
hodnocení

0x
Záleží na tom jak kdy, jak to zrovna někdo shání... Já koupil jednofázový usměrňovací můstek s tyristory 250A za 200Kč, sehnal obrovskou tlumivku z WTU a zapojil je svářeče RTB3. Výsledek mě překvapil, perfektně to chytá oblouk a svařuje to i s oloupanými elektrodami :)

hodnocení

0x

Na Aukru teď někdo prodává takové tři diody na 400A za cca 490 Kč... Já ve své době kupoval po 150 Kč... Ale dneska si myslím, že moc zájem nebude... Neboť dneska se dá slušná invertorová svářečka relativně za pár korun...

cny
hodnocení

0x

Můžou mít cenu leda přesně takovou, jakou vám někdo za ně bude ochoten zaplatit, takže cokoliv mezi nulou a dvěma stovkama?

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, to neprodáte, ale můžete je darovat třeba YouTuberovi Killeroz - dává nový život svařovací technice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]