Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v jednom českém eshopu jsem zakoupil mobilní telefon Apple iPhone 17.
Přestože v popisu produktu, v objednávce i na faktuře je poznámka, že jde o EU distribuci, tak po rozbalení jsem zjistil, že distribuce je pro Japonsko - MG6G4J/A A3519.
Prosím vás o informaci, jak je to s používáním takového telefonu v ČR. Už teď jsem zjistil, že např. nemá slot pro SIM kartu. Jaké ještě další rozdíly či překvapení mohu očekávat? Jak je to s podporou jednotlivých frekvenčních pásem? A jak s následným servisem?
Telefon jsem zakoupil jako dar a potřebuji to nějak rychle vyřešit, než dojde k jeho předání, nicméně zároveň nemám teď finanční prostředky na to, abych koupil jiný z EU dsitribuce a řešil vracení stávajícího. Předem díky za reakce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.