Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace karta Revolut

Od: radecka27®

Dobrý den, včera jsem si chtěla ověřit stav účtu na kartě Revolut prostřednictvím MT , bohužel po otevření a már min. se karta jakoby zablokovala a na displeji MT se objevilo jen "Dobrý den, xxx. Nejde s tím nic udělat, ani po vypnutí a znovu zprovoznění mobilu. Mám před cestou do zahraničí, kde jsem chtěla kartu využít a nyní si nevím rady, jak z toho ven.

Děkuji za každou radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkaa
hodnocení

2x
Máte aktualizovanou aplikaci?

hodnocení

0x

Kartu vydala banka, takže asi nejjednodušší je kontaktovat banku a požádat ji o pomoc nebo ověření stavu karty.

(Nějak nechápu jak se ti může zablokovat karta při otevření bankovní aplikace v mobilu.)

hodnocení

"Kamená banka žádnou kartu nevydala, je to virtuální služba. Takže nevím, kam se s dotazem obrátit. Jestliže Vy nechápete, že se stránka zablokovala, beru, ale jinak by svůj dotaz zde nedávala. I tak Vám za Váš čas děkuji.

radecka27 - typická akce bez přemýšlení, dávat peníze někam a nevědět kam. Pak to takto dopadá.

Tu službu snad někdo provozuje že. Smlouvu jistě máte že.

Ale někdo ti tu bankovní kartu vydal nebo ti zaslal číslo tvojí virtuální karty. A ten někdo musí mít nějaký systém, ve kterém dokáže kartu prověřit, zjistit co se s kartou naposledy dělo a případně jestli je zablokovaná a proč.

Takže si otevři stránky revolut a tam si najdi nápovědu nebo zákaznickou podporu nebo způsoby kontaktování a řešení problémů.

revolut
hodnocení

0x
Tak si vytvor novou. Z toho Dobry den, xxx jsem nic nepochopil. Maucta

mudrsova
hodnocení

0x
Nejste jen odhlasena z aplikace?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]