Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plasma Place - problémy s aplikací v mobilu

Od: koubic

Co dělat v případě, že mi nedochází na mé telefonní číslo kód, který po mně chce aplikace Plazma před přihlášením do aplikace?

V pondělí od 15h mám jít darovat krev. Chodil jsem cca 6 měsíců před rokem. Pak jsem se jednou neomluvil a ani jim nezvedal telefony a úplně jsem přestal chodit. Začínám mít pocit, že jsem je naštval a že zablokovali mé tel. číslo, abych se tam už nemohl dostat, ale zároveň o tom neví. 2x jsem jim volal, pokaždé to vzal mladý muž, který mi sliboval, že mi dojde potvrzovací zpráva před odběrem. Nic, nedošlo. Zkusil jsem tam tedy jít osobně. Předali mi papírek s číslem dárce a heslem. Řekl jsem jim komplet, co se stalo i to, že jsem tam nepřišel a neomluvil se .. Vše zadávám, jak mám, kliknu na tlačítko, že mi dojde kód, nic nedochází, dokonce ani po restartu telefonu.

Nevím tedy, kde je chyba a jestli tam mám v pondělí jít, nebo ne. Má někdo podobnou zkušenost?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jdětě tam a na místě pořešte problémy se zasíláním. Zmínky o tom, že jste někdy v minulosti nepřišel bych vynechal. Nejste první ani poslední a zrovna v této oblasti to řešit nebudou, neb jsou rádi za všechny dárce.

Problém může být u vás, např. v blokaci čísla, ze kterého chodí zprávy. Stejně tak u nich v nějakém nastavení.

Myslím, že na místě by teoreticky měla být možnost to otestovat nějakými testovacími zprávami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]