Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme kombinovanou lednici s mrazákem Bosch KGV36VW31
Stále začal jet kompresor a nevypne se.
Na mrazáku byly na stěnách námrazy, ten jsme odmrazili a vyčistili.
Kompresor pořád i tak jede.
Chtěl jsem se poradit co mohu ještě zkusit jestli to není nějaká drobnější závada nebo je to únik chladiva?
Zadní černá mřížka je teplá, není ale horká.
V mrazáku jsou potraviny zmražené, v lednici mi připadají chladné.
Děkuji
máme kombinovanou lednici s mrazákem Bosch KGV36VW31
Stále začal jet kompresor a nevypne se.
Na mrazáku byly na stěnách námrazy, ten jsme odmrazili a vyčistili.
Kompresor pořád i tak jede.
Chtěl jsem se poradit co mohu ještě zkusit jestli to není nějaká drobnější závada nebo je to únik chladiva?
Zadní černá mřížka je teplá, není ale horká.
V mrazáku jsou potraviny zmražené, v lednici mi připadají chladné.
Děkuji
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Tak buď je vadný termostat či řízení udržování teploty, nebo pokud není v lednici či mrazáku ta správná teplota, tak by lednice pořád jela a opravdu by zřejmě bylo máo chladiva či by byl vadný expanzní ventil... Pokud byla řádně namrzlá a po odstranění námrazy znovu namrzá, tak bych to viděl na termostat...
bery®
2x
Nejdříve změřte teploty v lednici a mrazáku nějakým teploměrem, pocitově nepoznáte, jestli je v mrazáku -5 nebo -30 a v lednici 1 nebo 10 stupňů.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]