Nejste přihlášen/a.
Vážení, na TV TCL 55C765 mi nefunguje sat příjem Skylink přes modul CAM803 s kartou Skylink. U detailu karty je vUA:X místo čísla karty Skylink?! S firmou Skylink to řeším několik měsíců, první modul jsem reklamoval, u druhého je to stejné. Nemáte někdo nějakou radu, kde může být chyba.
1x
Radu nemám, protože nemám zkušenost s modulem CAM803.
Když jsem kdysi začínal se satelitními dekodovacími kartami, tak někdy poslední možností bylo vzít kartu a satelitní přijímač do nejbližší prodejny satelitní techniky. Tam byl většinou nějaký nadšenec, který byl ochotný kartu zprovoznit a pomoct s nastavením satelitního přijímače.
Dneska už je dekódovací karta součástí modulu, takže kartu samotnou si nevezmeš. Kromě toho se provádí párování dekódovacího modulu s přijímačem nebo televizí. Takže nemůžeš modul jen tak přehazovat.
Jediná možnost chyby, která mne napadá, je špatně vložený dekódovací modul do televize.
Když ti Skylink první modul vyreklamoval, tak mohl být vadný. Ale přece ti nepošlou druhý modul zase vadný. Takže bych hledal chybu v nastavení televize.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.