Nejste přihlášen/a.
Uměl by někdo svařit PP/PA? HK TU a okolí... nebo někdo opravář praček
zdá se že je to tenhle díl, ale to mi jentsk nepošlou bez DIČ a v ČR CHCOU ZA TO I 2500,-
na alegro jsem to nenašel
Ty původní konektory nejsou vlhko ani vodotěsné. Náhrada za Fastony je možná bezproblému, jak to má třeba whirlpool.
V prostoru skříně pračky voda nestříká.
Ty konektory jsou pro montážní hlupáky, aby nezaměnili z těch 3 ventilů mezi sebou smysl. Aby pračka nestříkla předpírku místo aviváže, atd...
FAstony jsou totiž všechny stejné a těch 6 FAstonu je potřeba zapojit s přemýšlením správně.
Konektory pouze mechanicky pasují či nepasují k vůli jinak tvarovaným zámkům = zapojí i hlupák a velmi rychle což je na lince klíčové při sestavení
0x
Obvykle se objedná něco z Číny, kde se to vše vyrábí. aliexpress.com/...
Ale to se normálně neulomí. To vypadá na pokus něco opravit.
Ne, zamrzlo to a roztrhlo se to V nejslabším místě – sváru.
nakonec se povedlo objednat na tom zahraničním odkazu, a asi za dva až 3 dny to přišlo expert. z Česka za pár kaček, jen bylo potřeba vyplnit DIČ (stačí si poradit)...
je to jako se vším, běžná marže výrobce versus retail shop je klidně >450%
ovšem to běžně web neindexuje, Takže se k tomu detail nedostane přes vyhledávač
@Bery: doporučuji koupit za 3 stovky proplachovaci 10"filtr 50 mikronů A umístit je na výstup z domácí vodárny = vyřešeno... Pak nebude bahno v WC nadržce a v jídle a nebudou se ucpávat právě tyto filtry
nejlevněji ty filtry a vložky najdeš a koupíš na
našel jsem to tam ještě levněji než v Polsku na Allegru, jednou za dva roky i filtry propláchnu, mám 3 za sebou a pohoda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.