Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung A22 (ne 5G) za něj náhrada

Od: pikac

Dobrý den, uvažuji po 4 letech vyměnit "dědečka" Samsung A22(ne 5G) za nějaký novější typ. Jde mi vlastně hlavně o focení, video. Nejlépe zase nějaký Samsung co by byl tak do 8 tisíc Kč + -. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
To je jednoduchý, s 8GB RAM (míň nemá smysl) je pod 8k je jen A26 :).
Nebo si trochu připlatíte za A36 s větším snímačem, tam je šance na lepší fotky.
anoale

Mám půl roku "minimální" telefon od Samsungu. A16 s 8G ram a větším úložištěm bez 5G, funguje, hry nehraju, neseká se, aktualizace chodí zpožděně, ale chodí (mám update na Android 16). Fotky průměrné, ale stejně zase tak nefotografuju. Nestěžuji si.

hodnocení

0x

Když vám jde hlavně o focení a videa, tak si kupte foťák. K tomu nepotřebujete mobil. Stačí vhodný kompakt, ten nebude nijak zvlášť velký.

Dáte tip na ten lepší foťák? Tady se bavíme o cenové hladině jednotek tisíc, tam moc kompaktů se základní světelností 1,8 a čipem větším než 1/2" (parametry A36) nebude. Tuhle kategorii právě mobily dost zabily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]