Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím neměnil někdo řídící desku motoru u akuvrtačky parkside performance typPSBSAP 20-Li B2?Jde vůbec něco takového vůbec někde koupit?Moc děkuji za pomoc.
2x
hadex.cz/...
Nebo samozřejmě na Aliexpress apod. Zkuste se s Hadexem po e-mailu poradit, třeba už to někdo dělal.
0x
0x
Ani sa nepokúšajte to zohnať,ak ho máte v záruke,tak im ho pošlite,inak len vyhodiť. Doma mám tiež jednu vrtačku so zničenou doskou.
Zdravím všechny,teoreticky by mi mohl pomoct i koupit jenom mosfet s označením AON 6510,neví někdo prosím kde se ptát?Děkuji.
Zdravím, tak tam zkuste vrazit "ekvivalent", tj. N-channel mosfet na minimálně 30V a 32A. Zkusil bych klasiku, třeba:
hadex.cz/... nebo
Zkuste třeba Hadex, GME, Puhy či Pselectronic, GES, ..., určitě někdo něco má. Jinak hledejte mosfety či N-fet tranzistory.
Zdravím,
omlouvám se,že se ještě vracím k otázce desky akuvrtačky parkside.Ve videích na YT jsem viděl trochu jinou verzi umístěnou v rukojeti.Nemá někdo povědomí,jestli by se to dalo použít v mém případě?Moc děkuji všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.