Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kabel napájení kamery Panasonic NV-S88

Od: jmlc®

Dobrý den a pevné zdraví všem!

Sice jsem často známými považovaný za experta v hledání všeho možného zboží, ale teď jsem prostě nahraný...

Hledám pro tátu kabel napájení z nabíječky baterií - nabíječku má, ale z ní vede další kabel k přímému zapojení do kamery. Chce ze starých videonahrávek něco stahovat do PC, klasické video už nefunguje. Přes baterii by to bylo na x krát a kdo ví, jestli by stáhl něco v řádu minut a nemusel půl dne nabíjet.. i "nové" baterie už mají nějaké to stáří.

Pomůžete mi prosím najít ten správný konektor-kabel? Možná máte u své kamery jiné značky či typu.

Děkuji!

Kabel napájení kamery Panasonic NV-S88

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, možná pomůže, případně hledejte dle typu kamery tzv. dummy battery.
sbazar.cz/...
trtr
Jinak kabel by měl být označen VJA0769.
bear

A já blbec to googlím kdoví kde :). Pinout nic.

*zdravi*

bear
hodnocení

0x

Asi nebude sranda najít kabel VJA0769

aliexpress.ru/...

Napájení by mělo být 6V kulatým DC koncem do origo doku nabíječky. Nabíječka je jak dok na baterky, tak adaptér co by zdroj přes ten káblík pro tu kamerku.

reddit.com/...

doplněno 27.02.26 20:21:

Zde je důkaz, že do toho DC-IN leze 6V

ebay.ie/...

doplněno 27.02.26 20:26:

do auta

VW-ACC2E

njuskalo.hr/...

Asi to bude propojené 2 a 2 piny k vůli přenosu proudu paralelně.

Tedy GND dva a dva plus 6V

trtr
Však tu ho má:
sbazar.cz/...
bear

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]