Nejste přihlášen/a.
2x
Největší problém je starej krám s Android 7.
Na ten ti banka žádnou aplikaci nepustí už k vůli zabezpečení.
Platby jsou přes NFC tedy Near Field Commun/...
Co by znamenalo NFT? Naivita fakt triumfuje?
Né, vážně. Musíte mít aktuální a zabezpečení telefon, který umí NFC technologii.
Né starej střep, kterej neumí ani NFC a ani se starým OS banka nikdy nepropojí svoje apky.
...
Proč mají banky v budovách kamery a alarmy a trezory? Proč banky nesídlí v chatách s dřevěnejma dveřma a urvanou klikou někde v hlubokém lese, kde jsou peníze uloženy v roztrhaném polštáři v pelechu?
Už chápete, co se ptáte za blbost?![]()
1x
0x
Dobrý večer, jde o NFC, ne NFT
. Na Váš mobil nelze, protože Google Peněženka aktuálně vyžaduje Android 9 a novější.
0x
Já bych začal z druhého konce: K čemu je to dobré.
Já v téhle technice nejsem nijak znalý, mám normální platební kartu, teda vlastně dvě, jednu na koruny, druhou na eura (nedělám si sbírku, abych měl 10 karet) a co víc si přát. Elektronickou peněženku (původním názvem platební kartu) ČSAD jsem přenechal příbuzným, kteří ji ještě uplatní, já mám předplaceno. A s rozšířením bankovních platebních karet tyhle soukromé systémy elektronických peněz trochu ztratily smysl.
V obchodech platím povětšinou hotově, na internetu kartou a nějak tam nevidím místo pro nějaké šaškování s počítačem.
Mobilní peněženkou nemyslí tazael soukromý systém, ale regulérní bankovní kartu v mobilu. Velmi užitečná věc.
Tak vám evidentně k ničemu. Ale třeba já nepoužívám vůbec hotovost, platím kartou v obchodech, restauracích i ta bába u silnice ve stánku se zmrzlinou má terminál, tak hotovost nepotřebuji. Mám slevové karty, ať na benzín, či zboží v obchodech a díky peněžence je nemusím tahat sebou, stačí mi jen mobil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.