Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilni penezenka

Od: milda*
Dobry vecer.Mam Honor8 FRD-L09 android 7.0 a zajima me,jestli je nejaka appka na mobilni penezenku.Podporuje muj telefon NFT platby? mam Monetabank.díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

2x

Největší problém je starej krám s Android 7.

Na ten ti banka žádnou aplikaci nepustí už k vůli zabezpečení.

Platby jsou přes NFC tedy Near Field Commun/...

Co by znamenalo NFT? Naivita fakt triumfuje?

Né, vážně. Musíte mít aktuální a zabezpečení telefon, který umí NFC technologii.

Né starej střep, kterej neumí ani NFC a ani se starým OS banka nikdy nepropojí svoje apky.

...

Proč mají banky v budovách kamery a alarmy a trezory? Proč banky nesídlí v chatách s dřevěnejma dveřma a urvanou klikou někde v hlubokém lese, kde jsou peníze uloženy v roztrhaném polštáři v pelechu?

Už chápete, co se ptáte za blbost?;)

hodnocení

1x
Ne nejde, a pokud uvažujete o nějaké alternativní aplikaci..., no potež pánbůh.
Na starý neaktualizovaný android, no každý je strůjcem svého (ne)štěstí.

hodnocení

1x
Některé banky mají nfc nálepku. Je to vlastně malinká platební karta. Když jsem neměl nfc v telefonu, nosíval jsem ji pod silikonovým ochranným pouzdrem na mobil. Prakticky to nebylo vidět. X lidí ti tady zcela jasně vysvětlí, že na tak starý android ti žádná banka peněženku a nejspíš ani appku nepovolí a ty furt papouškuješ nějaké jakože alternativy.

hodnocení

0x

Dobrý večer, jde o NFC, ne NFT :). Na Váš mobil nelze, protože Google Peněženka aktuálně vyžaduje Android 9 a novější.

milda*
hodnocení

A neexistuje nejaka jina app krome google penezenka?je nejaky jiny zusob jak dostat kreditku do telefonu?

hodnocení

0x

Hádám, že podle toho dotazu ani nevíš, jakou platební kartu máš a jaký je mezi platebními kartami rozdíl.

mll
hodnocení

0x

Já bych začal z druhého konce: K čemu je to dobré.

Já v téhle technice nejsem nijak znalý, mám normální platební kartu, teda vlastně dvě, jednu na koruny, druhou na eura (nedělám si sbírku, abych měl 10 karet) a co víc si přát. Elektronickou peněženku (původním názvem platební kartu) ČSAD jsem přenechal příbuzným, kteří ji ještě uplatní, já mám předplaceno. A s rozšířením bankovních platebních karet tyhle soukromé systémy elektronických peněz trochu ztratily smysl.

V obchodech platím povětšinou hotově, na internetu kartou a nějak tam nevidím místo pro nějaké šaškování s počítačem.

Mobilní peněženkou nemyslí tazael soukromý systém, ale regulérní bankovní kartu v mobilu. Velmi užitečná věc.

Tak vám evidentně k ničemu. Ale třeba já nepoužívám vůbec hotovost, platím kartou v obchodech, restauracích i ta bába u silnice ve stánku se zmrzlinou má terminál, tak hotovost nepotřebuji. Mám slevové karty, ať na benzín, či zboží v obchodech a díky peněžence je nemusím tahat sebou, stačí mi jen mobil.

hodnocení

0x
Leda platební prsten, ten žádný android nemá. Ale Moneta to neumí.
lubos

Moneta ještě pořád papá banány s opicema.Když nemáš pas ani řidičák,tak si u nich on-line nezřídíš ani Smart banku a musíš na pobočku.Tam ta opička klikne na klávesnici a do minuty hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]