Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Ericson nezobrazuje jména

Od: lumoo* odpovědí: 7 změna:

Dobry den,potřebuji poradit s novym telefonem,nezobrazuji se mě jmena u kontaktu v telefonu,pouze čisla,takže nevim kdo mě vola,sim jsem vzal ze stareho telefonu a tam to šlapalo v pohodě,v novem jsem to dal skopirovat do tel. a nejde to.Tak jestli mě mužete prosim poradit co stim,děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To, že mobil nezobrazí jméno pokud se číslo vyskytuje víckrát v seznamu to dělají jenom nokie, já bych zkusil zadat do seznamu číslo s předvolbou- Sony-Ericcssony by takový problém neměly mít, ale kdysi jsem se s tokovým problémem setkal. Pokud nebylo v seznamu číslo s předvolbou +420 tak se jméno nezobrazilo.

lumoo*
hodnocení

tak sem to zkusil sto+420 a je to tak,když to před čislo dopišu tak to šlape.no aspon se nebudu večer nudit a budu si dopisovat čisilka.Diky moc

hop®
hodnocení

0x

Ahoj, Soňáky moc neumim, ale většinou když máš stejné číslo v seznamu na více místech, telefon neví které jméno zobrazit, tak se na to vykašle. Zkus dát ve volbách použití telefonního seznamu POUZE z telefonu (snad to ten erik umí) a mělo by být po problému. Pak písni jak to dopadlo,dík! ;)

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Jakou značku MT si měl před tímto? Je možné, že když přepíšeš jména v Sony Ericsonu, budou se zobrazovat. Mě to takto blblo kdysi v Siemensu.

lumoo*
hodnocení

před tim to byla nokie.To přepisovani sme pravě taky zkusili,ale bohužel nic.

marenka*
hodnocení

0x

Co se podívat do menu kontakty - možnosti - upřesnit - výchozí kontakty - kontakty v tel / kontakty na SIM *nevi*

krulis*
hodnocení

0x

Podívejte se jestli máte vůbec u konatktů uložené jména.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]