Nejste přihlášen/a.
Dobry den,potřebuji poradit s novym telefonem,nezobrazuji se mě jmena u kontaktu v telefonu,pouze čisla,takže nevim kdo mě vola,sim jsem vzal ze stareho telefonu a tam to šlapalo v pohodě,v novem jsem to dal skopirovat do tel. a nejde to.Tak jestli mě mužete prosim poradit co stim,děkuji.
To, že mobil nezobrazí jméno pokud se číslo vyskytuje víckrát v seznamu to dělají jenom nokie, já bych zkusil zadat do seznamu číslo s předvolbou- Sony-Ericcssony by takový problém neměly mít, ale kdysi jsem se s tokovým problémem setkal. Pokud nebylo v seznamu číslo s předvolbou +420 tak se jméno nezobrazilo.
Ahoj, Soňáky moc neumim, ale většinou když máš stejné číslo v seznamu na více místech, telefon neví které jméno zobrazit, tak se na to vykašle. Zkus dát ve volbách použití telefonního seznamu POUZE z telefonu (snad to ten erik umí) a mělo by být po problému. Pak písni jak to dopadlo,dík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.