Nejste přihlášen/a.
Jaxe to dá pls zprovoznit?
J.
1x
Musíte přijímat DVB-T, dle umělé inteligence zpravidla nefunguje v případě IPTV, což je i můj případ. Aspoň mám potvrzeno, že je to běžné. Jak je to u satelitného příjmu, nevím.
Druhou podmínkou je připojení TV k internetu kalelem nebo wifinou.
Třetí podmínkou je, aby daná stanice HbbTV podporovala.
Pak je třeba, aby HbbTV uměla televize, ale to umí včechny TV, možná bude výjimka u nějakých prapodivných dovozů a zdrojů, jako TEMU...
Pro úplnost, HbbTV u mne na DVB-T fungovalo, až doposud bez problémů, ale zrovna před chvíli fungovat přestalo. Připojení TV k internetu v pořádku, fungoval webový prohlížeč. Vypnout/zapnout nepomohlo, odpojil jsem TV na pár sekund ze zásuvky a zase to jede.
Zajímavost, na kanálech TV Nova funguje červené i modré tlačítko.
Doplním: Na satelitu červené tlač. běžně funguje.
Na Nově modré a na ČT stanicích funguje zase pro změnu zelené tlačítko. Zapíná rovnou Sportovní internetový kanál. Jinak se samozřejmě dá použít červené a tam sport poté vybrat z menu.
Zelené tlačítko mi zabralo jen na stanici ČT sport, na jiných ČT kanílech nikoliv, DVB-T příjem.
Na rozdíl od nejmenované TV společnosti, která modré tlačítlo přímo nabízí, ČT sport zelené tlačítko neznalým tají.
sport.ceskatelevize.cz/...
Satelitní příjem nemám, nechtěl jsem se pouštět do spekulací, díky za doplnění.
halamus: Jo máte pravdu. Zelené tlač. funguje jen na ČT sport. Byl jsem si jistý, že jsem to zkoušel na ČT1, ale nejspíš jsem tam měl ten ČTsport.
1x
Možná by pomohlo, kdybyste nám sdělil typ a značku televize. Na mé tv Samsung, pokud nedoinstaluji aplikaci, také červené tlačítko nefunguje a je na obrazovce stejné info jako u Vás.
Zde je postup pro ten Samsung samsung.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.