Nejste přihlášen/a.
Jaxe to dá pls zprovoznit?
J.
0x
Musíte přijímat DVB-T, dle umělé inteligence zpravidla nefunguje v případě IPTV, což je i můj případ. Aspoň mám potvrzeno, že je to běžné. Jak je to u satelitného příjmu, nevím.
Druhou podmínkou je připojení TV k internetu kalelem nebo wifinou.
Třetí podmínkou je, aby daná stanice HbbTV podporovala.
Pak je třeba, aby HbbTV uměla televize, ale to umí včechny TV, možná bude výjimka u nějakých prapodivných dovozů a zdrojů, jako TEMU...
Pro úplnost, HbbTV u mne na DVB-T fungovalo, až doposud bez problémů, ale zrovna před chvíli fungovat přestalo. Připojení TV k internetu v pořádku, fungoval webový prohlížeč. Vypnout/zapnout nepomohlo, odpojil jsem TV na pár sekund ze zásuvky a zase to jede.
Zajímavost, na kanálech TV Nova funguje červené i modré tlačítko.
Doplním: Na satelitu červené tlač. běžně funguje.
Na Nově modré a na ČT stanicích funguje zase pro změnu zelené tlačítko. Zapíná rovnou Sportovní internetový kanál. Jinak se samozřejmě dá použít červené a tam sport poté vybrat z menu.
Zelené tlačítko mi zabralo jen na stanici ČT sport, na jiných ČT kanílech nikoliv, DVB-T příjem.
Na rozdíl od nejmenované TV společnosti, která modré tlačítlo přímo nabízí, ČT sport zelené tlačítko neznalým tají.
sport.ceskatelevize.cz/...
Satelitní příjem nemám, nechtěl jsem se pouštět do spekulací, díky za doplnění.
0x
Možná by pomohlo, kdybyste nám sdělil typ a značku televize. Na mé tv Samsung, pokud nedoinstaluji aplikaci, také červené tlačítko nefunguje a je na obrazovce stejné info jako u Vás.
Zde je postup pro ten Samsung samsung.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.