Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červené tlačítko nezabírá

Od: slatored®
Ahoj, když na ČT1 stisknu "červené tlačítko" na DO, objeví se zpráva NENÍ K DISPOZICI.
Jaxe to dá pls zprovoznit?
J.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

0x

Televize musí být smart a připojena k internetu. Tím červeným tlačítkem právě zobrazíte nějaké stránky z internetu.

mate59
hodnocení

0x

A až tv připojíte k internetu,tak se vám na obrazovce objeví vpravo dole červený puntík.Na DO stisknete červené tlačítko a bude to fungovat.

halamus
hodnocení

0x

Musíte přijímat DVB-T, dle umělé inteligence zpravidla nefunguje v případě IPTV, což je i můj případ. Aspoň mám potvrzeno, že je to běžné. Jak je to u satelitného příjmu, nevím.

Druhou podmínkou je připojení TV k internetu kalelem nebo wifinou.

Třetí podmínkou je, aby daná stanice HbbTV podporovala.

Pak je třeba, aby HbbTV uměla televize, ale to umí včechny TV, možná bude výjimka u nějakých prapodivných dovozů a zdrojů, jako TEMU...

Pro úplnost, HbbTV u mne na DVB-T fungovalo, až doposud bez problémů, ale zrovna před chvíli fungovat přestalo. Připojení TV k internetu v pořádku, fungoval webový prohlížeč. Vypnout/zapnout nepomohlo, odpojil jsem TV na pár sekund ze zásuvky a zase to jede.

Zajímavost, na kanálech TV Nova funguje červené i modré tlačítko.

Červené tlačítko nezabírá

Doplním: Na satelitu červené tlač. běžně funguje.

Na Nově modré a na ČT stanicích funguje zase pro změnu zelené tlačítko. Zapíná rovnou Sportovní internetový kanál. Jinak se samozřejmě dá použít červené a tam sport poté vybrat z menu.

halamus

Zelené tlačítko mi zabralo jen na stanici ČT sport, na jiných ČT kanílech nikoliv, DVB-T příjem.
Na rozdíl od nejmenované TV společnosti, která modré tlačítlo přímo nabízí, ČT sport zelené tlačítko neznalým tají.
sport.ceskatelevize.cz/...

Satelitní příjem nemám, nechtěl jsem se pouštět do spekulací, díky za doplnění.

hodnocení

0x

Možná by pomohlo, kdybyste nám sdělil typ a značku televize. Na mé tv Samsung, pokud nedoinstaluji aplikaci, také červené tlačítko nefunguje a je na obrazovce stejné info jako u Vás.

Zde je postup pro ten Samsung samsung.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]