Nejste přihlášen/a.
U chytrejch hodinek HT30 je v Nastavení položka Dynamic Island. Gogle to překládá jako Dynamický ostrov. Ale stále jsem nepochopil, o jakou funkci jde a co se mění, pokud je zapnuto, nebo vypnuto a nějak na to nemohu přijít.
Dík za vysvětlení.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nic takového to u těch hodinek asi nejspíš nebude. Zapnutí téhle funkce a vypnutí nijak nezpůsobuje žádné změny na displeji.![]()
bery®
Mě teď přišla z Alíku auto nabíječka (respketive rovnou 2 kusy) po dobré zkušenosti s jednou "stejnou". Nějak se mi při měření hned nezdálo přepínání režimů, kouknu dovnitř a tam jen spínaný zdroj sice s možností řízení výstupu, ale využitou jen proti zkratu. A k tomu ovládací panel s displejem a kontrolkami, ale s tohle zdrojovou deskou nekompatibilní, napojený jen na napájení, takže ukazuje napětí zdroje a ane baterky a zobrazení proudu, které taky ukazuje kraviny, přepínač mění jen čísla, ne proud ![:) :)]()
Takový práce muselo dát vymyslet takovejhle fake, když plnohodnotně funkční "stejná" nabíječka toho uvnitř nemá víc, jen zapojeno tak, aby to fungovalo ... No nic, tolik jen k tomu, co například může dělat nějaká funkce v hodinkách![:) :)]()
Takový práce muselo dát vymyslet takovejhle fake, když plnohodnotně funkční "stejná" nabíječka toho uvnitř nemá víc, jen zapojeno tak, aby to fungovalo ... No nic, tolik jen k tomu, co například může dělat nějaká funkce v hodinkách
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]