Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má někdo s tímto výrobkem zkušennosti?

Od: jaruska®

Má prosím někdo z vás s tímto konkrétním výrobkem-minitroubou s plotýnkami zkušennost?Děkuji, J.

Má někdo s tímto výrobkem zkušennosti?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perditax
hodnocení

0x
Ano, mam.
Zajima vas neco konkretniho?
hodnocení

Nikde není možné dohledat parametry.Pak by mne zajímala spolehlivost.

Parametry jste uvedla na obrázku.

hodnocení

0x

S tímto konkrétně zkušenosti nemám. Ale menší rada, z vlastní zkušenosti. Méme obdobnou, rovněž s těmi obyčejnými plotýnkami. Po určité době jedna plotýnka odešla. Chtěl jsem provést výměnu, ale nakonec jsem řešil jinak a je to daleko lepší. Plotýnky jsem vyhodil, místo nich dal nahoře desku Cetris, síly 2 cm a na tu jsem postavil indukční dvoplotýnku SilverCrfest (viz odkaz). Ta indukce je podstaně výhodnější, jak z hlediska rychlosti ohřevu, tak i z hlediska rozsahu možností nastavení a ovládání. Nastavení je možné jak na výkon (běžné), tak ale i na teplotu, což je velice výhodné (řízeno termostatem). Takže pokud uvažujete o výše uvedené kombinaci, tak bych spíše doporučoval koupit pouze samostanou troubičku a na ni pak osadit, jak jsem uvedl, tu indukční dvouplotýnku. Pouze upozorňuji, že je pak nutné používat buďto klasické plechové-železné hrnce s rovným dnem, nebo hrnce, které jsou pro indukci určeny. Některé nerezáky to nejsou.

Indukční deska SD/...

re4zon
Souhlas, presne tuhle jsem koupil do kuchynky kam se nevesel sporak a funguje prekvapive dobre uz nekolik let. I ty rezimy teploty jsou celkem funkcni, coz jsem necekal.

P.S. Všiml jsem si že už se nedá v Lídlu za tuto cenu sehnat. Ale zde je na MP za 2 tisíce, rovněž nová.

facebook.com/...

re4zon - jenom "na okraj". To teplotní ovládání, navíc včetně možnosti toho rychlého rozehřátí, je perfektní. Syn koupil na sporák indukční desku AEG 5000 skoro za 12 tisíc a v porovnání s touhle dvouplotýnkou je její ovládání nesrovnatelné - podstaně horší. *nene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]