Nejste přihlášen/a.
0x
S tímto konkrétně zkušenosti nemám. Ale menší rada, z vlastní zkušenosti. Méme obdobnou, rovněž s těmi obyčejnými plotýnkami. Po určité době jedna plotýnka odešla. Chtěl jsem provést výměnu, ale nakonec jsem řešil jinak a je to daleko lepší. Plotýnky jsem vyhodil, místo nich dal nahoře desku Cetris, síly 2 cm a na tu jsem postavil indukční dvoplotýnku SilverCrfest (viz odkaz). Ta indukce je podstaně výhodnější, jak z hlediska rychlosti ohřevu, tak i z hlediska rozsahu možností nastavení a ovládání. Nastavení je možné jak na výkon (běžné), tak ale i na teplotu, což je velice výhodné (řízeno termostatem). Takže pokud uvažujete o výše uvedené kombinaci, tak bych spíše doporučoval koupit pouze samostanou troubičku a na ni pak osadit, jak jsem uvedl, tu indukční dvouplotýnku. Pouze upozorňuji, že je pak nutné používat buďto klasické plechové-železné hrnce s rovným dnem, nebo hrnce, které jsou pro indukci určeny. Některé nerezáky to nejsou.
P.S. Všiml jsem si že už se nedá v Lídlu za tuto cenu sehnat. Ale zde je na MP za 2 tisíce, rovněž nová.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.