Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkusím oslovit místní rádce, třeba je tu nějaký hobby či profi fotograf co poradí.
Chtěl bych zkusit začít s produktovou fotografií, resp. případně i videem. Co si na počátku rozmyslet, co pořídit, co dělat či nedělat?
Určitě nečekám zázraky a už vůbec ne na počkání. Mám zatím k dispozici docela "slušný" fotoaparát - kompakt + samozřejmě smartphone. Plánuji zakoupit nějaký rozumný stativ (zatím menší) + nějaké nastavitelné světlo (teplá/studená bílá + intenzita), možná i malý foto stan.
Z počátku bych chtěl dělat pouze drobnější předměty a nějakým pokročilým úpravám např. v Photoshopu bych se rád vyhnul, střih videa problém nebude. Děkuji.
Chtěl bych zkusit začít s produktovou fotografií, resp. případně i videem. Co si na počátku rozmyslet, co pořídit, co dělat či nedělat?
Určitě nečekám zázraky a už vůbec ne na počkání. Mám zatím k dispozici docela "slušný" fotoaparát - kompakt + samozřejmě smartphone. Plánuji zakoupit nějaký rozumný stativ (zatím menší) + nějaké nastavitelné světlo (teplá/studená bílá + intenzita), možná i malý foto stan.
Z počátku bych chtěl dělat pouze drobnější předměty a nějakým pokročilým úpravám např. v Photoshopu bych se rád vyhnul, střih videa problém nebude. Děkuji.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
axus®
3x
1. Vyfotis cihlou.
2. nahrajes do vhodne AI.
3. Zadas prompt - Vytvor mi z toho produktovou fotografii.
Hotovo.
Pokud se tim chces zivit, tak jdes s krizkem po funuse.
Produktova fotografie neni pouze o vybaveni, ale hlavne o umeni produkt naaranzovat. To chce cit a zkusenost. To Te po internetu nikdo nenauci. To chce trenovat.
Az budes zvladat toto, tak pak ma smysl koukat po lepsim vybaveni.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]